Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aπόλυτα επιτυχημένη η γιορτή του ΑΟΑΝ

Απόλυτα επιτυχημένη, από κάθε άποψη ήταν η εκδήλωση της ομάδας μας στο σχολείο των Μέσα Λακωνίων, κάνοντας όλοι μαζί ιδανικό ξεκίνημα στη νέα προσπάθεια της ποδοσφαιρικής σεζόν που ακολουθεί.
Σε αυτό συνέβαλε ο εξαιρετικός Χρύσανθος Μακράκης και το συγκρότημα του (Κεφαλογιάννης Γιάννης-Λύρα, Ρεράκης Γιώργος-λαούτο, Χατζάκης Δημήτρης-λαούτο, Μακράκης Γιώργος-πνευστά/κρουστά) τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα, έχοντας την επιμέλεια της διασκέδασης του κόσμου. Η παρουσία του οποίου ήταν αυτή που κάνει επιτυχημένες τέτοιες βραδιές και πραγματικά η προσέλευση και η στήριξη του ξεπέρασε κάθε προσδοκία μια ακόμη φορά, δείχνοντας πως αποτελεί τη μεγάλη δύναμη για τον ΑΟΑΝ και τον ευχαριστούμε, καθώς έδωσε το… σύνθημα να συνεχιστεί ακόμη πιο έντονα η προσπάθεια για την καινούργια περίοδο.
Φυσικά, η ξεχωριστή στιγμή δεν ήταν άλλη από την βράβευση του Χρήστου Κουτουλάκη, ο οποίος τίμησε την κυανόλευκη φανέλα για είκοσι και πλέον χρόνια, ως ποδοσφαιριστής (1972-1992) και προπονητής, με τον πρόεδρο Μάνο Μακράκη και τον γραμματέα Δημήτρη Τζιράκη, να του απονέμουν την σχετική πλακέτα και ανθοδέσμη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ ευχαριστεί όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, αλλά και όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης.
Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μέσα Λακωνίων για την παραχώρηση του χώρου και τη γενικότερη βοήθεια. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Έξω Λακωνίων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρούστα, για την παροχή εξοπλισμού. Τον δήμο Αγίου Νικολάου και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Γιώργο Ξένο για την βοήθεια του.