Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κοντάκης: «Πρέπει να ενισχύσουμε την ομάδα σε συγκεκριμένες θέσεις με 2-3 προσθήκες άμεσα»

Όσα είπε ο Γ. Κοντάκης μετά το φιλικό, όπου τα Δειλινά ηττήθηκαν με 1-3 από τον Μοχό.

Στην άμεση ανάγκη ενίσχυσης με 2-3 προσθήκες στάθηκε ο έμπειρος κόουτς, ο οποίος παρόλα αυτά τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του στην επίσημη σελίδα των “πρασίνων”.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών. Έδειξαν πάθος, δύναμη, διάθεση και ήταν φουλ ανταγωνιστικοί! Πρέπει να εκμηδενίσουμε τα ατομικά μας λάθη και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, καθώς και να διαχειριζόμαστε έξυπνα κάθε ματς ξεχωριστά.
Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, έχουμε πάρα πολλά πράγματα να βελτιώσουμε και να δουλέψουμε. Σήμερα είχαμε πάλι ελλείψεις για διάφορους λόγους, κάτι το οποίο πρέπει άμεσα να διορθωθεί!! Δουλεύουμε πολύ σκληρά και θα συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό και ακόμα περισσότερο.
Έχω επανειλημμένα αναφερθεί στο ότι μόνο με τη δουλειά και την πειθαρχία, αλλά και την ομαδικότητα, πας μπροστά!! Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και πρέπει όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτό αλλά και σε οποιοδήποτε πόστο να το καταλάβουν σύντομα!!
Ζητώ από τους ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά με τον ίδιο ζήλο και με πολύ μεγαλύτερη συνέπεια, την οποία ζητώ από όλους ανεξαιρέτως!!
Πρέπει να ενισχύσουμε την ομάδα σε συγκεκριμένες θέσεις με 2-3 προσθήκες άμεσα!! Καλό διήμερο σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ ΔΕΙΛΙΝΩΝ, τον πρόεδρο και το Δ.Σ., και επανερχόμαστε δριμύτεροι στη δουλειά μας την Παρασκευή, 16 Αυγούστου».