Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μ. Κεφάκης: «Να ξεπεράσουμε την περυσινή μας επίδοση»

Τι λέει ο έμπειρος μεσοεπιθετικός για τη νέα σεζόν.

Ο Ρωμανός μπαίνει στην καινούργια χρονιά με στόχο να παρουσιάσει το πολύ καλό πρόσωπο που… παραδοσιακά εμφανίζει στην Α1 ΕΠΣΗ.

Ο Μιχάλης Κεφάκης αποτελεί μία πολύτιμη μονάδα της ομάδας της Ελιάς και μιλώντας στο Primesport.gr υποστήριξε πως το ζητούμενο είναι οι «κιτρινόμαυροι» να ξεπεράσουν την περυσινή επίδοση τους. Αναλυτικά τόνισε:

«Έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε για μια σεζόν, που αναμένεται πιο απαιτητική από την προηγούμενη, καθώς όπως φαίνεται αρκετές ομάδες έχουν δυναμώσει στη μεταγραφική περίοδο σε σχέση με πέρυσι.

Δικός μας οδηγός και φέτος θα είναι η πολύ σκληρή δουλειά που κάνουμε στην προετοιμασία και ο κορμός που έχει η ομάδα μας να βοηθήσει τόσο τα παιδιά που έχουν προωθηθεί από την ακαδημία μας, όσο και όποια μεταγραφή ήρθε ή θα έρθει ώστε να δέσουμε όσο το δυνατόν ταχύτερα»

Στόχος μας για φέτος είναι να ξεπεράσουμε την περυσινή μας επίδοση και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα σε καλύτερη θέση. Να παίξουμε ποδόσφαιρο που να ευχαριστηθούμε και εμείς και όσοι μας βλέπουν και θα ήταν πολύ ωραίο μέσα από αυτή την προσπάθεια να αναδειχθούν και να καθιερωθούν και νέα παιδιά στην ομάδα».

Όσον αφορά στους προσωπικούς στόχους του, υποστήριξε: «Προσωπικά και ο ατομικός μου στόχος είναι στα ίδια πλαίσια. Να τα πάω δηλαδή καλύτερα από πέρυσι. Να αγωνιστώ όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και να μπορέσω  να έχω καθοριστική απόδοση, ώστε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Σίγουρα μ’ αρέσει να σκοράρω όταν αγωνίζομαι σε πιο επιθετικό ρόλο ή αν αγωνιστώ σε κάποια άλλη θέση που θέλει ο προπονητής ,σκοπός είναι να κάνω αυτά που χρειάζεται η ομάδα σε κάθε συνθήκη. Καλή σεζόν με υγεία να έχουμε και να γίνει ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα».