Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δυνατή κόντρα και νίκη του ΠΑΟΚ στο φιλικό με τη Μινωική

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής της φιλικής αναμέτρησης με τη Μινωική, επικρατώντας με 3-0 στο γήπεδο Περιφέρειας και Πανεπιστημίου.

Παρά το καλό ξεκίνημα της Μινωικής στο ματς, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που όχι μόνο προηγήθηκε, αλλά κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων.

Συγκεκριμένα, έπειτα από σουτ του Κουράκη και ασταθή απόκρουση του Αμπατζή, ο Αλεξάκης στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ.

Το 2-0 έγινε λίγα λεπτά αργότερα, με τον Ανωγειανάκη να σερβίρει με εκτέλεση φάουλ το γκολ στον Κουράκη ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ λίγο πριν το ημίχρονο με κεφαλιά.

Η υπεροχή του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα του Βασίλη Πλεσίτη να έχει και δοκάρι λίγα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, όταν μετά από προσπάθεια του Μανουσάκη, ο Χατζηδημητρίου κόντραρε τη μπάλα, στέλνοντας την για καλή του τύχη στο “σίδερο”.

Το highlight της αναμέτρησης, έδωσε λίγο μετά την μεγάλη του επιστροφή στα γήπεδα, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Νίκος Παπαδιός, ο οποίος με ένα εκπληκτικό σουτ έγραψε το τελικό 3-0 στο γήπεδο Περιφέρειας και Πανεπιστημίου.

Ένα καλό τεστ για τις δύο ομάδες, οι οποίες προετοιμάζονται επί ποδός για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, με τους Γιάννη Χατζησεβαστό και Βασίλη Πλεσίτη να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα, το οποίο είναι και το ζητούμενο σε τέτοιου είδους παιχνίδια.