Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φαιστός: Είπε «αντίο» σε δύο – Οι δηλώσεις του Γ. Νικολιδάκη για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι

Η Φαιστός μετά τις εξόδους σε Καστέλι και Μαρτινέγκο, προετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της, υποδεχόμενη τον Μοχό το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Δύο είναι οι απόντες για την ομάδα του Γιάννη Νικολιδάκη ενόψει Μοχού, ωστόσο η απουσία αυτών δεν θα είναι προσωρινή μιας και το χρονικό περιθώριο θα είναι πολύ μεγάλο.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Ρουκουνάκης, κλήθηκε να εκτίσει την στρατιωτική του θητεία, με τον ικανό προπονητή της Φαιστού να μην μπορεί να τον υπολογίζει για το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς και τον Ζαχαρία Αναστασάκη, ο οποίος επέστρεψε στον τόπο κατοικίας του στο εξωτερικό.

Με όπλο την έδρα της η Φαιστός προσπαθήσει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί κόντρα στον Μοχό, όπως δήλωσε ο Γιάννης Νικολιδάκης στο Primesport.gr.

«Παίζουμε με μία ομάδα η οποία έχει υψηλούς στόχους. Εμείς από πλευράς μας θα προσπαθήσουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας την φετινή χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον Βασίλη Ρουκουνάκη και να του ευχηθώ καλή στρατιωτική θητεία, όπως και τον Ζαχαρία Αναστασάκη, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αποχώρησε από την ομάδα μας.» δήλωσε o Γιάννης Νικολιδάκης.