Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μάχη με το χρόνο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ισέκα δίνει η ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για την ΤΣΣΚΑ Σόφιας προκειμένου να ολοκληρώσει με επιτυχία τη μεταγραφή του Άαρον Ισέκα από τον ΟΦΗ. 

Και αυτό γιατί χθες τυπικά ολοκληρώθηκε η κανονική μεταγραφική περίοδος στη Βουλγαρία και ουδείς γνωρίζει αν η ΤΣΣΚΑ Σόφιας πρόλαβε να ολοκληρώσει μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο τη μεταγραφή του Ισέκα. 

Αυτό ουσιαστικά είναι κάτι που θα φανεί εντός της ημέρας καθώς από σήμερα οι Βουλγαρικές ομάδες μπορούν να προσθέσουν στο ρόστερ τους μόνο  ελεύθερους ποδοσφαιριστές και όχι παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο. 

Το σίριαλ της πώλησης του Ισέκα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας θα ξεκαθαρίσει λοιπόν άμεσα εντός της ημέρας είτε θετικά είτε αρνητικά για τη Βουλγαρική ομάδα που φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού του ΟΦΗ. 

Αν τώρα η ΤΣΣΚΑ Σόφιας δεν προλάβει να ολοκληρώσει την απόκτηση του Ισέκα ο ΟΦΗ θα εξετάσει σοβαρά τις υπόλοιπες υψηλές οικονομικά προτάσεις που έχει και απ΄άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες για την απόκτηση του βασικού της σέντερ φορ.