Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ : Έρχεται στο Ηράκλειο και υπογράφει για 2 χρόνια ο διεθνής Βούλγαρος τερματοφύλακας Ντ. Ναούμοβ

Tον αντικαταστάτη του Νοα Μπάουμαν με ένα τερματοφύλακα πολύ υψηλού επιπέδου και με ένα πολύ ακριβό συμβόλαιο βρήκε ο ΟΦΗ στο πρόσωπο του εν ενεργεία διεθνή Βούλγαρου τερματοφύλακα Ντανιέλ Ναούμοβ. 

Ο ΟΦΗ επιβεβαίωσε τη Δευτέρα το πρωί τη συμφωνία με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή που θα βρίσκεται στο Ηράκλειο στις 8 το βράδυ προκειμένου αύριο να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την κρητική ομάδα για τα επόμενα 2 χρόνια. 

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ναούμοβ έπαιξε σε 23 ματς με 2 εξ αυτών να είναι στα προκριματικά του Uefa Conference League, ενώ τελευταία φορά που χρίστηκε διεθνής ήταν στον αγώνα της Εθνικής Βουλγαρίας με τη Σερβία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Έχει αγωνιστεί σε όλα τα κλιμάκια της Εθνικής Βουλγαρίας, από την Ανδρών, ως την Κ16, ενώ από το 2019 ως και το τέλος της προηγούμενης σεζόν αγωνιζόταν στην CSKA 1948. Στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της Ludogorec, με την οποία κατέκτησε το Super Cap Βουλγαρίας τη σεζόν 2018-19.