Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ξεκίνησε η… δράση στις ακαδημίες του Ηροδότου

«Πλημμύρισαν» από παιδιά οι εγκαταστάσεις του Ηροδότου.

Η ακαδημία του συλλόγου της Ν. Αλικαρνασσού έχει ξεκινήσει τη δουλειά ενόψει της νέας σεζόν. Η σχετική ενημέρωση:  

«Γέμισαν εδώ και μια εβδομάδα με παιδικές φωνές, παρουσίες και χαμόγελα οι εγκαταστάσεις του συλλόγου. Σφύζουν από ζωή τα γήπεδα “Γιάννης Σκουρέλλος” από τα παιδιά της Ακαδημίας του ΠΑΣΑ Ηροδότου! Το ενδιαφέρον είναι αρκετά μεγάλο από τους γονείς όπως και η συμμετοχή από τους μικρούς στις προπονήσεις αλλά και η διάθεση και όρεξη να μάθουν τα μυστικά της μπάλας. Η Ακαδημία ξεκίνησε την λειτουργία της για τη νέα περίοδο την Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου με τις εγγραφές να συνεχίζονται κανονικά. Εγγραφές που πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα – Παρασκευή από 17:00 – 20:30 στο γήπεδο του Ηροδότου. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6981 825 564 και 2810 226808 στην κυρία Χαρά Κόκκινου και στο γήπεδο του Ηροδότου.

ΑΠΛΕΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

ΔΙΠΛΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ!

Οι προπονήσεις γίνονται σε άπλετους χώρους που διαθέτει ο σύλλογος οι οποίοι είναι δίπλα ο ένας με τον άλλο και συναντάς πολύ δύσκολα μέσα στο Ηράκλειο! Με πολλά, διαφορετικά γήπεδα που είναι όλα μαζί: Γήπεδα με φυσικό χόρτο 11Χ11, συνθετικό τάπητα 11Χ11, 4 γήπεδα mini ποδοσφαίρου, 2 με συνθετικό τάπητα και 2 με φυσικό χόρτο. Οι προπονήσεις που θα πραγματοποιούνται και σε φυσικό χόρτο. Επίσης στις εγκαταστάσεις του ΠΑΣΑ Ηροδότου υπάρχουν 2 καφέ – κυλικεία και 8 χώροι  αποδυτηρίων.

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Η Ακαδημία του Ηροδότου παρέχει από την τρέχουσα σεζόν:

*Δωρεάν σετ προπόνησης με την εγγραφή. Δώρο η εγγραφή.

*Ιατρική και ασφαλιστική κάλυψη σε όλη την διάρκεια των προπονήσεων. Στο πλαίσιο της ιατρικής κάλυψης στο γήπεδο βρίσκονται διαθέσιμοι δύο απινιδωτές, αχρείαστοι να είναι.

*Προπόνηση τεχνικής. Προπόνηση φυσικής κατάστασης.

*Συνεργάτη παιδοψυχολόγος.

*Συνεργάτη διατροφολογίας.

*Συνεργασία με ΠΑΕ ΑΕΚ».