Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στην Ελλάδα ο Έντι Σαλσίντο για να κλείσει στον ΟΦΗ λένε οι Ιταλοί δημοσιογράφοι

Μια ανάσα από την απόκτηση του 22χρονου Ιταλού σέντερ φορ με Κολομβιανές ρίζες Έντι Σαλσίντο φαίνεται πως βρίσκεται ο ΟΦΗ σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα που πληθαίνουν συνεχώς τις τελευταίες ώρες. 

Ο γνωστός και έγκυρος Ιτάλος δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο μάλιστα αναφέρει ότι απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών στη χώρα μας, ενώ άλλα δημοσιεύματα από την Ιταλία πάνε ακόμα πιο πέρα το θέμα τονίζοντας ότι ο παίκτης ήδη βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ. 

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη είναι ο τρόπος που θα έρθει ο Σαλσίντο στον ΟΦΗ αν είναι δηλαδή με την μορφή δανεισμού από την Ίντερ η ο ΟΦΗ τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή από την Ιταλική ομάδα. 

Ποιος είναι ο Έντι Σαλσίντο 

Ο Έντι Σαλσίντο γεννήθηκε στη Γένοβα την 1 Οκτωβρίου του 2001 και αν και έχει Κολομβιανή καταγωγή έχει παίξει σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ιταλίας φτάνοντας μέχρι και την U21. 

Η Ίντερ τον απέκτησε ως ένα πολύ μεγάλο ταλέντο σε ηλικία 17 ετών από την Τζένοα βγάζοντας τότε από τα ταμεία της το ποσό των 10 εκ ευρώ. Σε αυτή την πενταετία ο Σαλσίδο δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της Ίντερ και για αυτό δόθηκε δανεικός σε αρκετές Ιταλικές ως επι το πλείστον ομάδες όπως η Ελλάς Βερόνα, η Τζένοα, η Σπέτσια η Μπάρι και η Λέτσο στην οποία αγωνίστηκε πέρυσι έχοντας 10 συμμετοχές χωρίς γκολ, ενώ έχει παίξει και στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με την Ελντένσε. 

Μέχρι στιγμής συνολικά στην καριέρα του ο Έντι Σαλσίντο μετράει 172 συμμετοχές με 35 γκολ και 10 ασίστ ενώ μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και στο αριστερό άκρο της επίθεσης πέρα από την κορυφή.