Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Βλατάς: «Να κάνουμε μία πορεία που θα ευχαριστήσει άπαντες»

Ο Γιώργος Βλατάς παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στο Primesport.gr μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Δαμάστας.

Την τεχνική ηγεσία της Δαμάστας ανέλαβε με κάθε επισημότητα ο Γιώργος Βλατάς, ο οποίος μιλώντας στο Primesport.gr αναφέρθηκε στους στόχους των “μπλε” στο νέο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας του φίλου του, Αντώνη Φραγκάκη, ο οποίος δεν κατάφερε για λόγους υγείας να αναλάβει τα ηνία της Δαμάστας, τονίζοντας ότι αφού του ζητήθηκε, αποδέχθηκε την πρόταση να επιστρέψει σε ένα γνώριμο για εκείνον περιβάλλον, αφού η προσπάθεια των “μπλε” γίνεται υπό την αιγίδα του Εργοτέλη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Δυστυχώς το πρόβλημα υγείας του φίλου μου Αντώνη Φραγκάκη δεν του επιτρέπει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας και αφού μου ζητήθηκε, αποδέχθηκα την πρόταση. Γυρίζω σε ένα γνώριμο για εμένα περιβάλλον. Στη Δαμάστα θα προσπαθήσουμε με ένα πάντρεμμα έμπειρων και νεαρών παικτών γιατί περί αυτού πρόκειται, μέσα από αυτή τη διαδικασία να δημιουργήσουμε μία αγωνιστική ταυτότητα, μιας και η ομάδα είναι καινούρια και ελπίζω να έχουμε μία πορεία στο πρωτάθλημα η οποία θα ευχαριστήσει άπαντες. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χωρίς τραυματισμούς για τα παιδιά που αγωνίζονται και όλοι όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.”