Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κοντά σε Κολομβιανό μπακ τα Χανιά και έπεται συνέχεια

Ο Αλεχάντρο Αρτουντουάγκα είναι ο ποδοσφαιριστής που σύμφωνα με πληροφορίες “κλείνουν” τα Χανιά για τη θέση του αριστερού μπακ.

Ο Κολομβιανός είναι ο Νοτιοαμερικανός ποδοσφαιριστής που αναμένεται να φορέσει την φανέλα των Χανίων. Πρόκειται για παίκτη που αγωνιζόταν στη γνωστή ομάδα της Σέριφ Τιρασπόλ στην Α’ κατηγορίας της Μολδαβίας, ομάδα που μεταξύ άλλων έχει παίξει και στο Champions League.

Ο Αρτουντουάγκα, που αναμένεται να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Βέλγου Πούλμανς, βρίσκεται ήδη στα Χανιά για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι έτσι πλέον θ’ ακολουθήσει η ανακοίνωση της απόκτησής του.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής που πριν λίγες μέρες είχε γενέθλια (9/9/97) αγωνίστηκε στη Σέριφ Τιρασπόλ κατά την περασμένη περίοδο. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ομάδα της Μολδαβίας, συμμετείχε σε 19 αγώνες. Ξεκίνησε ως βασικός σε 17 από αυτούς και σκόραρε 1 γκολ.

Πριν από τη Σέριφ, αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες στην Κολομβία, στις οποίες κατέγραψε αξιοσημείωτο αριθμό συμμετοχών σε εγχώριες διοργανώσεις, αποδεικνύοντας την ικανότητά του ως αριστερός μπακ και μέσος.

Από ‘κει και πέρα, η πληροφόρηση αναφέρει ότι τα Χανιά θα πραγματοποιήσουν μία ακόμα μεταγραφή, όχι όμως επιθετικού, καθώς κρίνεται ότι η ομάδα είναι καλυμμένη με Μάλτσι και Πινακά και κατά δεύτερο λόγο με τον ταλαντούχο Δασκαλόπουλο. Πρόκειται για παίκτη, που επίσης έχει καλό βιογραφικό και έχει κριθεί πως είναι καλή περίπτωση.

Πηγή: athlitiko