Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Eπιστρέφουν στις προπονήσεις με το βλέμμα στον Λεβαδειακό

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του Άρη οι παίκτες του ΟΦΗ επιστρέφουν σήμερα σε ρυθμούς προπονήσεων ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το Κυριακάτικο  εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Super League. 

Ο ΟΦΗ με την θετική αύρα της νίκης επί του Άρη θα πάει με πολύ καλή ψυχολογία σε ένα ματς όπου δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος και ο Χουάν Νέιρα που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποκατάστασης από την θλάση β΄βαθμού που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα. 

Απέναντι του ο ΟΦΗ θα βρει μια ομάδα που ναι μεν αγνοεί τη νίκη στις 4 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και βρίσκεται στην προτελευταία θέση αλλά έχει δείξει από την άλλη ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο σε όλα τα ματς με πρόσφατο αυτό το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες όπου βρέθηκε μια ανάσα από το να κάνει μια επική ανατροπή και να πάρει την πρώτη του νίκη στη σεζόν. 

Ενδιαφέρον σε αυτό το ματς πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι θα έχει και η μάχη των πάγκων με τους Τρ. Δέλλα και Ν. Παπαδόπουλο να συναντιόνται και πάλι σαν αντίπαλοι μετά από αυτό το επεισοδιακό παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό όπου η διαμάχη τους αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα για τη λύση της συνεργασίας του ΟΦΗ με τον Ν. Παπαδόπουλο.