Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Παγκαλάκης: «Η θέση της Τυλίσου είναι στην Α1» | Η ατάκα – έπος για Χωματά

Ξεκινάει το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, σε ένα όμιλο πλέον. Η ομάδα της Τυλίσου πρόκειται να ταξιδέψει ως την Αγία Βαρβάρα προκειμένου να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Ο περσινός άτυχος, Γιώργος Παγκαλάκης, ο οποίος χειρουργήθηκε στο χιαστό, έκανε αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα και δηλώνει στο PrimeSport πώς έχει φτάσει σε ένα ποσοστό της τάξεως του 90%.

Παράλληλα ευχαρίστησε το Γιώργο Φαλιακάκη, για την υπομονή του αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας:

«Μετά τον τραυματισμό μου, βλέπω να είμαι στο 90% από ότι ήμουν αλλά έχω δουλέψει πάρα πολύ και ατομικά και με την ομάδα ώστε να επανέλθω. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω και τον φυσικοθεραπευτή μου κ. Φαλιακάκη που με ανέχθηκε με πολλή υπομονή σε πολλές περιπτώσεις αλλά και τον πρόεδρο μου που ήταν πάντα δίπλα μου…»

Για το πρωτάθλημα τόνισε πώς θα είναι ανταγωνιστικό ενώ χαρακτήρισε φαβορί την ομάδα του και την Χαραυγή. Παράλληλα μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια και για τη Φαιστό:

«Το πρωτάθλημα φέτος φαίνεται πολύ ανταγωνιστικό, έχει γίνει ένας όμιλος η Α2 και ανεβαίνουν μόνο δύο ομάδες. Οι ομάδες είναι δυνατές και θα μπορούσαν πολλές να σταθούν και στην Α1.

Σαν φαβορί δεν έχω πλήρη εικόνα, αλλά στα φιλικά που παίξαμε, η Χαραυγή ήταν δυνατή ομάδα και ξεχώρισε σε δυναμικότητα των άλλων, οπότε θα βάλω την Χαραυγή και εμάς…

Πάντα όμως υπάρχουν διαχρονικά καλές ομάδες που μπορούν να κάνουν την έκπληξη… η Φαιστός του κ. Νικολιδάκη παίζει πάντα καλό ποδόσφαιρο και το θαυμάζω και σίγουρα θα διεκδικήσει υψηλή θέση.

Γενικά σχεδόν όλες οι ομάδες είναι δυνατές φέτος και θα γίνει ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα…»

Στο μεταξύ, μας χάρισε και την ατάκα… έπος -κάτι που συνηθίζει όταν είναι στις καλές του- λέγοντας πώς ο Δημήτρης Χωματάς είναι ο πιο όμορφος προπονητής της Α2:

«Θεωρώ ότι έχουμε φτιάξει μια καλή ομάδα, με τον πιο όμορφο προπονητή της Α2 και είναι στη φύση της Τυλίσου και εμένα να πρωταγωνιστούμε. Η θέση μας είναι στην Α1!»