Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αλμυρός: Με αρκετές απουσίες ολοκληρώνει την προετοιμασία για Εργοτέλη

Με προπόνηση σήμερα και αύριο (19/9) ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Εργοτέλη ο Αλμυρός.

Με ανεβασμένη την ψυχολογία από τη νίκη της πρεμιέρας και θέλοντας να χτίσει ένα σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων, ο Αλμυρός φιλοξενείται στην έδρα του Εργοτέλη για την 2η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Η προετοιμασία των “Οράνιε” εξελίσσεται μετ’ εμποδίων, καθώς απουσιάζουν λόγω τραυματισμού τρεις ποδοσφαιριστές.

Ο Παπουτσιδάκης δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον μυϊκό τραυματισμό του, πράγμα που καθιστά αμφίβολη έως ανέφικτη την συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββάτου, όπως και ο Καμαρίτης που θα αργήσει να επιστρέψει στην δράση. 

Νέο όνομα στο ιατρικό δελτίο, είναι αυτό του Γιάννη Πολυμερίδη ο οποίος αποχώρησε στη διάρκεια του αγώνα της πρεμιέρας με το Ασήμι, έχοντας υποστεί ελαφριά θλάση.

Σημαντική απουσία ωστόσο, είναι και εκείνη του στρατευμένου, Γιάννη Κόκκινου, ο οποίος θα λείψει για ένα χρονικό διάστημα και είναι ένα «πλήγμα» για τον Αλμυρό, καθώς ο 22χρονος επιθετικός είχε ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν, σκοράροντας σχεδόν σε κάθε αγώνα μέχρι στιγμής.

Μένει να δούμε, πώς  ο Δημήτρης Κόκκινος θα καταφέρει να τον αντικαταστήσει, προκειμένου η επίθεση της ομάδας του να είναι το ίδιο λειτουργική, όπως στην πρεμιέρα.