Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ν. Φανουράκης: «Η διάρκεια και το βάθος που θα έχει κάθε ομάδα, θα την καταστήσει φαβορί για το πρωτάθλημα»

Με τον «αέρα» του πρωταθλητή και επιστρέφοντας στην αγαπημένη του Αγ. Βαρβάρα, ξεκινάει μία ακόμη σεζόν στην προπονητική καριέρα του Νίκου Φανουράκη, ο οποίος κατέθεσε την άποψη του για το φετινό πρωτάθλημα, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Primesport.gr.

Ο ικανός τεχνικός έκανε λόγο για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα το οποίο αποτελείται από πολύ καλές ομάδες, τονίζοντας ότι η διάρκεια και το βάθος που θα έχει η κάθεμια, θα την καταστήσει και φαβορί για την κατάκτηση του.

Παράλληλα, ο Νίκος Φανουράκης αναφέρθηκε στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται από όλους στον ΑΣΑΒ, προκειμένου να είναι ανταγωνιστική και φέτος, έχοντας αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό την φιλοσοφία των προηγούμενων χρόνων.

Ο τεχνικός της Αγ. Βαρβάρας δεν παρέλειψε να κάνει και ένα μικρό σχόλιο για το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στην Τύλισο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Το πρωτάθλημα που ξεκινάει, νομίζω ότι θα είναι πολύ καλό πρωτάθλημα, ανταγωνιστικό με πολύ καλές ομάδες. Η πρεμιέρα μας με την Τύλισο είναι ένα δύσκολο ματς, με μία καλή ομάδα η οποία θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους στο πρωτάθλημα. Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Η ομάδα μας προετοιμάζεται όλον αυτόν τον καιρό και νομίζω ότι έχει κάνει μία τεράστια προσπάθεια και τα παιδιά και η διοίκηση, όλοι μαζί, ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική. Θεωρώ ότι ο χρόνος είναι υπέρ μας και νομίζω ότι κάθε αγωνιστική θα είμαστε καλύτεροι. Όσον αφορά στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος… αυτές είναι οι συνθήκες οι καινούριες, οφείλουμε να προσαρμοστούμε όλοι σε αυτό και να παλέψουμε. Το φαβορί όπως το έχω εγώ στο μυαλό μου θα το δείξει η διάρκεια του πρωταθλήματος. Είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο είναι δύσκολο. Πολλές ομάδες βάσει της εμπειρίας που έχω, ξεκινούν με στόχο το πρωτάθλημα, αλλά στην πορεία κάτι συμβαίνει και αλλάζουν οι στόχοι. Θεωρώ ότι η διάρκεια και το βάθος που θα έχει κάθε ομάδα, θα την καταστήσει φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.”