Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δ. Χωματάς: «Νωρίς να μιλήσουμε για φαβορί – Ευχή όλων στο τέλος να έχουμε οδηγήσει την Τύλισο στην Α1 ΕΠΣΗ»

Τι σημείωσε ο προπονητής της Τυλίσου για την έναρξη του νέου αμφίρροπου πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ.

Για το νέο πρωτάθλημα που ξεκινά αυτό το Σ/Κ στην Α2 ΕΠΣΗ, τοποθετήθηκε μέσω του Primesport.gr ο προπονητής της Τυλίσου, Δημήτρης Χωματάς.

Ο ικανός τεχνικός της ομάδας του Μαλεβιζίου, έκανε λόγο για ένα αμφίρροπο και παράλληλα, απαιτητικό πρωτάθλημα, καθώς όλες οι ομάδες της κατηγορίας έχουν ενισχυθεί στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, θεωρεί πως είναι πολύ νωρίς για αναφορά περί φαβορί, ωστόσο εξέφρασε την ευχή, η ομάδα του να έχει καταφέρει να πετύχει τον πρωταρχικό στόχο της, δηλαδή την επιστροφή στην Α1 ΕΠΣΗ, εκεί που είναι η θέση της όπως επεσήμανε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Ξεκινάει ένα πρωτάθλημα, θεωρώ το πιο αμφίρροπο των τελευταίων ετών, με ένα νέο format σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν είναι πολλές, καθώς σχεδόν όλες ενισχύθηκαν το καλοκαίρι, γεγονός που το καθιστά αυτομάτως απαιτητικό.  Για φαβορί είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε, καλά καλά δεν έχουμε δει στο χορτάρι όλες τις ομάδες.

Φυσικά και υπάρχουν ομάδες οι οποίες από το παρελθόν έχουν δείξει τη δυναμική τους, όπως φυσικά και η δική μου. Όσον αφορά τη νέα μορφή του πρωταθλήματος, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, αφού είτε με τον έναν, είτε με τον άλλο τρόπο, θα έπρεπε να προσαρμοστούμε στις συνθήκες και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μπορούμε απλά να πούμε ότι θα είναι πιο συναρπαστικό ως προς την εξέλιξη του, αφού θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε ο ένας τον άλλο.

Για την ομάδα μου, το έχουμε πει πολλές φορές ότι η θέση της Τυλίσου ήταν και είναι στην μεγάλη κατηγορία του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου. Αυτό που έχουμε θέσει εμείς ως στόχο, είναι να ευχαριστιόμαστε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου, να έχουμε φυσικά την υγεία μας και στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε το ταμείο μας. Ευχή όλων είναι να έχουμε οδηγήσει την ομάδα ξανά στην Α1 ΕΠΣΗ.

Τέλος και αφού μου δίνεται η ευκαιρία, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές/προπονητές/παράγοντες/διαιτητές καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.”