Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αγιασμός στα Χανιά πριν από την πρεμιέρα με την Καλαμάτα (Video)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα στο γήπεδο Περιβολίων, ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας των Χανίων εν όψει και της έναρξης του πρωταθλήματος.

Παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνη Ροκάκη, στελεχών του Διοικητικού Συμβουλίου, τεχνικού επιτελείου και ποδοσφαιριστών, ο πατήρ Ιωάννης Σαριδάκης έδωσε την ευλογία του στην ομάδα, ενώ ευχήθηκε σωματική και πνευματική υγεία εν όψει του απαιτητικού πρωταθλήματος της Super League 2. 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές ζήτησε αφοσίωση, πίστη, ενότητα και προσήλωση στο στόχο. «Πιστεύουμε πάρα πολύ σε εσάς, θέλουμε κι εσείς να πιστεύεται σε εμάς και όλοι μαζί ενωμένοι μέσα από την ομάδα θα γίνουμε καλύτεροι και θα φτάσουμε στο στόχο μας», είπε μεταξύ άλλων ο κ.Ροκάκης ο οποίος καταλήγοντας ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία.

Δείτε εδώ το παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις του Αντώνη Ροκάκη: 

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Σπανός, σημείωσε πως «Κάθε παιχνίδι, αρχής γενομένης από την Κυριακή, θα πρέπει να το αντιμετωπίζουμε σαν να είναι τελικός. Αν το δείτε έτσι δεν θα έχετε να φοβηθείτε κανέναν και ποτέ».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο αναλυτικά τις δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού: 

Μετά το τέλος του αγιασμού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Χανίων συνέχισαν την προετοιμασία τους εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (22/9, 12:00) με αντίπαλο την Καλαμάτα στα Περιβόλια.