Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aφιέρωμα Primesport A.O Tυμπακίου: Επέστρεψε στη Γ΄Εθνική για να παραμείνει

Μετά από ένα χρόνο απουσίας ο Α.Ο Τυμπακίου επέστρεψε στην Γ΄Εθνική κατηγορία καταντώντας τον τίτλο στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και εν συνεχεία την άνοδο μέσω των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών των ΕΠΣ. 

Ο τεχνικός της Μεσαρίτικης ομάδας Νίκος Σουτζής έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επίτευξη αυτού του στόχου και σίγουρα θα θυμάται πάντα αυτή τη σεζόν καθώς μέσα σε μια χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και το Super Cuρ, ενώ την προηγούμενη σεζόν ως προπονητής του Ποσειδώνα είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο από την Α2 στην Α1 ΕΠΣΗ. 

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην προπονητική του καριέρα που θα εργαστεί σε ομάδα Γ΄Εθνικής και σίγουρα αυτό αποτελεί και μια πολύ μεγάλη πρόκληση και ένα στοίχημα για τον ίδιο θέλοντας να ανταποδώσει και την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Α.Ο Τυμπακίου κρατώντας τον για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην ομάδα. 

Σε ότι αφορά το ρόστερ δεν έγιναν “τρελά” πράγματα με το Τυμπάκι να ενισχύεται με κάποιους έμπειρους παίκτες που γνωρίζουν πολύ καλά την κατηγορία όπως οι Κατσικοκέρης, Αργκιλέσι, Αζίζι, Πέτρου και Κουτάντο διατηρώντας παράλληλα τον βασικό κορμό των παικτών που πέρυσι ανέβασαν την ομάδα ξανά στη Γ΄Εθνική. 

Στόχος του Α.Ο Τυμπακίου είναι να παραμείνει η ομάδα στη Γ΄Εθνική σε ένα δύσκολο όμιλο όπου πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό ουσιαστικά και φέτος για να διατηρηθείς στην κατηγορία. 

Το Primesport.gr όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σας παρουσιάζει την αγωνιστική ταυτότητα του Α.Ο Τυμπακίου για τη σεζόν 2024-2025. 

To ρόστερ του Α.Ο Τυμπακίου 

Τερματοφύλακες 

Mάνος Χρήστου 28 

Μιχάλης Ιατράκης 21 

Λεωνίδας Βλαχάκης 24 

Αμυντικοί 

Αντριάνο Χότζα 18 

Νίκος Κουρουθιανάκης 38 

Γιώργος Γερακιός 22 

Μανώλης Σαβουϊδάκης 22 

Γιώργος Σαριδάκης 22 

Ρομπέρτο Λούσι 24 

Γιάννης Τσακιράκης 18 

Μέσοι 

Δημήτρης Στεφανάκης 23 

Γεράσιμος Αριστεινίδης 34 

Γιάννης Σμαραγδάκης 16 

Ντανιέλ Αργκιλέσι 29 

Μάριος Λέκκα 19 

Μάρκο Μείρέλες 34 

Γιάννης Κουτάντος 24 

Γιάννης Καλογεράς 21 

Ανδρέας Παπανδρέου 22 

Σταύρος Νικολιδάκης 20 

Γιάννης Γρηγοράκης 20 

Ζήσης Παραθύρας 25 

Γιώργος Νικολακάκης 20 

Άγγελος Χαϊντίνι 23 

Επιθετικοί 

Νίκος Κατσικοκέρης 36 

Νεκτάριος Αζίζι 23 

Μάνος Νιολάκης 24 

Στέφανος Πέτρου 24 

Το πάρε- δώσε 

Ήρθαν: Αζίζι (Επισκοπή) Πέτρου (Απόλλων Παραλιμνίου), Λέκκα (Επισκοπή), Αργκιλέσι (ΠΟΑ), Κατσικοκέρης (ΑΟΑΝ), Κουτάντος (Αλμυρός), Χότζα (Κ19 ΟΦΗ), Καλογεράς (Α, Ε Μυκόνου), Ιατράκης (Ρούβας), Νικολακάκης (Αλμυρός), Σαριδάκης (Ασήμι) 

Έφυγαν: Δουλγεράκης (Εργοτέλης), Μεταξάκης (Α.Ε Κατσαμπά), Γρηγοράκης (Ασήμι), Ντόκο (Ασήμι), Σαμούσκα. 

Το τεχνικό τιμ 

Προπονητής : Νίκος Σουτζής 

Βοηθός Προπονητή: Χρήστος Ορφανουδάκης 

Προπονητής Τερματοφυλάκων: Γιώργος Χαρλαύτης