Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η ΑΕΚ Β’ το πρώτο τρίποντο της σεζόν στην Super League 2! (Video)

Advertisements

Πέρασε νικηφόρα από την Πάτρα και πήρε το πρώτο ματς της σεζόν η ΑΕΚ Β’

Η δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ νίκησε 1-0 την Παναχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο άνοιξε η αυλαία του νέου πρωταθλήματος της Super League 2 την Παρασκευή (20/09). Και η ΑΕΚ Β φρόντισε να κάνει την έκπληξη, επικρατώντας 1-0 της Παναχαϊκής. Η ομάδα της Πάτρας μπορεί να έχει υψηλές βλέψεις φέτος, όμως «πλήρωσε» το λάθος του Ζαμόρα και δεν πήρε τίποτα από το ματς. Σα να μην έφτανε αυτό φαίνεται ότι θα στερηθεί για μεγάλο διάστημα τις υπηρεσίες του επιθετικού της, Θέμη Πατρινού.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα παρότι δεν είχε άλλο επίσημο ματς στα πόδια της, στάθηκε αρκετά καλά, είχε καλή μέρα τον γκολκίπερ, Αγγελόπουλο, δέχτηκε πίεση και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν παθητικό κόντρα στους Αχαιούς που έδειξαν αγχωμένοι και δεν πήραν λύσεις από την ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή τους.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν στο πρώτο ημίχρονο μεγάλες ευκαιρίες με τους Νίνο (11′), Θεοδωρίδη (34′), αλλά ο Κολοβούρης αντέδρασε σωστά και στις δύο περιπτώσεις. Η ομάδα της Πάτρας, πάντως, έδειξε επηρεασμένη από τον σοβαρό τραυματισμό του Θέμη Πατρινού.

Ο επιθετικός της Παναχαϊκής διακομίστηκε στο νοσοκομείο και εκφράστηκαν φόβοι ότι έχει πειραχθεί ο χιαστός, κάτι που θα ξεκαθαρίσει έπειτα από τις εξετάσεις στις οποίες προγραμματίστηκε να υποβληθεί.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Καραγιάννης έβγαλε κάθετη για τον Ζέκχοφ και ο πρώτος βοηθός λανθασμένα τον υπέδειξε σε αντικανονική θέση, έστω και αν ο Ρώσος δεν βρήκε στόχο. Λίγο πριν τη συμπλήρωση 45 λεπτών είχε κάνει και η ΑΕΚ Β αναγκαστική αλλαγή λόγω του τραυματισμού του Κανελλόπουλου.

Η φιλοξενούμενη κατάφερε να πάρει το προβάδισμα έπειτα από το «δώρο» του Ζαμόρα. Ο αμυντικός της Παναχαϊκής έκανε λανθασμένο γύρισμα και ουσιαστικά έδωσε… ασίστ στον Σόσα στο 64′, με τον Αργεντινό να σκοράρει στο τετ α τετ με τον Κολοβούρη λίγο μετά την είσοδό του.

Η Παναχαϊκή αύξησε την πίεσή της, αλλά ο Ντε Τομάς στο 69′ και ο Τραορέ στο 77′ δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο. Στο 81′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Ντε Τομάς σε εκτέλεση κόρνερ.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΑΕΚ Β 0-1
Σκόρερ: 64′ σουτ Σόσα

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Τάτσης): Κολοβούρης, Ζαμόρα, Μπαξεβάνος, Καραγιάννης (46′ Τραορέ), Λυμπεράκης (81′ Μασούρας), Πανάγου, Ζέκχοφ, Κοζορώνης, Ρόβας (46′ Ντε Τομάς), Νίλι, Πατρινός (27′ λ.τρ. Λεσάι).

ΑΕΚ Β (Νίκος Κούστας): Αγγελόπουλος, Μανίσα, Κοσίδης, Παυλίδης, Κανελλόπουλος (43′ λ.τρ. Ρουκουνάκης), Κάτσικας (59′ λ.τρ. Παυλάκης), Μαρούτσης, Γαλανόπουλος (76′ Κολλιμάτσης), Νίνο, Γκολφίνος (46′ Ντοναλντόνι), Θεοδωρίδης (59′ Σόσα).

Πηγή: footballleaguenews.gr

Advertisements