Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Α1 ΕΠΣΗ: Ημέρα των ντέρμπι με το βλέμμα στραμμένο… παντού!

Με αναμετρήσεις για όλα τα γούστα, με το ένα ντέρμπι να διαδέχεται το άλλο, θα διεξαχθεί η σημερινή ημέρα στα γήπεδα της Α1 ΕΠΣΗ.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η «μονομαχία» του Ηροδότου με τον Ρωμανό στη Νέα Αλικαρνασσό, με τις δύο ομάδες όταν συναντιούνται να προσφέρουν θέαμα στο φίλαθλο κοινό.

Ωστόσο, εξίσου αμφίρροπο και συναρπαστικό είναι και το διασταύρωμα ανάμεσα στην ΑΕ Κατσαμπά και την Χερσόνησο, με τις δύο ομάδες στο γήπεδο Περιφέρειας και Πανεπιστημίου, να ψάχνουν τη δεύτερη τους νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στο πρώτο τους εντός έδρας ματς τον Ρούβα, θέλοντας να «ντουμπλάρει» τις νίκες του μετά το εμφατικό διπλό στο Μοχό, την ώρα που η ομάδα της Γέργερης θα επιδιώξει να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Το ίδιο θέτει ως στόχο και το Ασήμι, παρουσιάζοντας παράλληλα διαφορετική εικόνα σε σχέση με την πρεμιέρα απέναντι στη Μινωική, η οποία με τη σειρά της θα ψάξει το πρώτο φετινό τρίποντο μακριά από το Πανεπιστήμιο.

Τέλος, στο ματς που προμηνύεται πιο αμφίρροπο απ’ όλα, ο Ανθεστίων θα υποδεχθεί στο Θραψανό τον Μοχό, με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση των τριών βαθμών.