Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ζαρός – Μαραθώνας 5-2: Τον… καλωσόρισε στην Α2 με 5άρα

Ο Ζαρός έκανε νικηφόρα πρεμιέρα, επικρατώντας 5-2 του Μαραθώνα, καλωσορίζοντας τον στην Α2 ΕΠΣΗ.

Με τον αέρα του πρωταθλητή, η ομάδα του Στέλιου Ανωγειανάκη δεν είχε πρόβλημα να φτάσει στη νίκη απέναντι στον νεοφώτιστο Μαραθώνα, του οποίου και επικράτησε 5-2 για την 1η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ.

Η καλή μέρα από την αρχή φαίνεται λένε, κάτι που φρόντισε να επιβεβαιώσει ο Ζαρός, αφού προηγούνταν στο σκορ με 2-0 πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης.

Στο 7′ ο Παντελίδης αξιοποίησε το κερδισμένο πέναλτι του Φραγκεδάκη, εκτελώντας εύστοχα για το 1-0.

Στο 13′ ο Σαμόλης εκτέλεσε φάουλ με τη μπάλα έπειτα από λάθος της άμυνας του Μαραθώνα να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0.

Μάλιστα οι “πράσινοι” κατάφεραν να ανεβάσουν περαιτέρω τον δείκτη του σκορ, πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, με τον Φραγκεδάκη να γράφει με άψογο πλασέ το 3-0. Νωρίτερα ο Στρατηγάκης είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε.

Όντας ένας εκ των πρωταγωνιστών του Ζαρού στο ματς, ο Φραγκεδάκης κατάφερε να πετύχει και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα, πλασάροντας εύστοχα για το 4-0. 4

Βατσινάς και Γ. Σταματάκης έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, μειώνοντας με τα γκολ τους στο 67′ και στο 75′ σε 4-2, όμως την τελευταία λέξη στο ματς είχε ο Ζαρός που με γκολ του Φουντουλάκη στο 85′ έβαλε τέλος στην σεμνή τελετή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων