Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μία… κομπίνα ήταν αρκετή για να φύγει νικήτρια από την Αγ. Βαρβάρα η Τύλισος!

Η Τύλισος απέδρασε από την Αγία Βαρβάρα, επικρατώντας 0-1 του ΑΣΑΒ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μία καλοεκτελεσμένη… κομπίνα ήταν αρκετή να δώσει τη νίκη στην Τύλισο, με την ομάδα του Δημήτρη Χωματά να φεύγει νικήτρια από την Αγ. Βαρβάρα επικρατώντας 0-1 της τοπικής ομάδας.

Στο 5ο λεπτό του αγώνα, η Τύλισος κέρδισε ένα φάουλ σε καλό σημείο, το οποίο εκτελέστηκε με κομπίνα, τελικός αποδέκτης ήταν ο Βενιανάκης που άνοιξε το σκορ, νικώντας τον Βασιλάκη για το 0-1.

Η Αγ. Βαρβάρα προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, όμως ο Σόρρα σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία, αστοχώντας εξ’ επαφής στο 35′.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα λίγα λεπτά μετά την έναρξης της επανάληψης, ο Σφακιανάκης δεν μπόρεσε από πλάγια θέση να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Φουντουλάκη.

Η Τύλισος ήταν ωστόσο εκείνη, που έφτασε μία… ανάσα από το 2-0, με τον Μπουρδάκη ωστόσο να σημαδεύει το δοκάρι, λίγο πριν αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

Η τελευταία αξιόλογη φάση του παιχνιδιού, άνηκε και αυτή στην Τύλισο, με τον Μανιούδη να μην μπορεί να νικήσει τον Βασιλάκη σε τετ-α-τετ που είχαν οι δυο τους, γεγονός που δεν πλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι, καθώς έφυγαν με ένα σπουδαίο διπλό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αγία Βαρβάρα (Νίκος Φανουράκης): Βασιλάκης, Κασωτάκης (46′ Δουκιαντζάκης), Λέλεκας, Καλαϊτζάκης (75′ Καλαϊτζάκης Γ.), Σφακιανάκης, Κουκλίδης, Σόρρα, Γαρεφαλάκης (46′ Γιαννόπουλος, 50′ λ.τ Βλασιάδης), Πρίφτη, Ανδρικάκης, Μαρντάρε (46′ Κουτουδάκης)

Τύλισος (Δημήτρης Χωματάς): Φουντουλάκης (80′ λ.τ Ψιμόπουλος), Παπάζογλου, Βενιανάκης, Μπουρδάκης (65′ Σταματάκης), Μάτσα, Παπαδάκης, Μανιούδης, Λυγεράκης, Πλουμής, Μουντράκης, Παγκαλάκης (70′ Τριανταφύλλου)