Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Θέλει να τριτώσει το καλό στη Λιβαδειά και να σπάσει την αρνητική παράδοση 12 ετών

Ο ΟΦΗ πάει με την ψυχολογία στα ύψη για το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό που θα γίνει σήμερα στις 4.30 μ.μ (Novasports Prime) για την 5η αγωνιστική της Super League με στόχο να σημειώσει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα. 

Μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες επί του Βόλου και του Άρη ο ΟΦΗ πάει σε μια δύσκολη για τον ίδιο έδρα και σε ένα γήπεδο όπου ο αγωνιστικός χώρος δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση, για να σπάσει μια αρνητική παράδοση που κρατάει εδώ και 12 χρόνια καθώς τελευταία φορά που είχε φύγει νικητής από το γήπεδο του Λεβαδειακού ήταν το 2012 όταν είχε κερδίσει τότε με 0-2 με γκολ των Παπουλή και Μάντζιου. 

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα μοναδική απουσία για τον Τρ. Δέλλα στο σημερινό ματς είναι ο τραυματίας Νέιρα , ενώ οι νεοαποκτηθέντες Ναούμοφ και Σίλβα δεν θα κάνουν ούτε στη Λιβαδειά το ντεμπούτο τους καθώς είναι λογικό να μην είναι ακόμη 100% έτοιμοι, αλλά δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό αν το επιτρέψουν οι συνθήκες. 

Ο προπονητής του ΟΦΗ έχει επιλέξει στην αποστολή για το σημερινό ματς τους: Xριστογεώργο, Σωτηρίου, Μαρινάκη, Μπρεσάν, Χατζηθεοδώρίδη, Γκονθάλεθ, Χριστόπουλο, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Καραχάλιο, Ριέρα, Μπαϊνοβιτς, Αποστολάκη, Κουτεντάκη, Μπάκιτς,, Σαλσέδο, Φούντα, Νους, Σενγκέλια, Γιούνγκ. 

Με δύο απουσίες ο Λεβαδειακός 

Από την άλλη ο Λεβαδειακός του Νίκου Παπαδόπουλου που θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον ΟΦΗ από τότε που αποχώρησε από τον πάγκο της κρητικής ομάδας θα έχει δύο σημαντικές απουσίες καθώς εκτός αποστολής βρίσκονται ο τιμωρημένος Μορέιρα και ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας της Βοιωτίας ο Γκροφ που είναι τραυματίας. 

Αναλυτικά στην αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ ο τεχνικός του Λεβαδειακού έχει επιλέξει τους: Γκαραβέλη, Στάγκο, Λιάγκα, Κάσσο, Τσάπρα, Βήχο, Εραμούσπε, Παπαδόπουλο, Χαβαλέ, Πλέγα, Μεχία, Κωστή, Τσόκαϊ, Λαμαράνα, Συμελίδη, Γιαννιώτα, Πεντρόσο, Όζμπολτ, Ρομό, Μπάλτσι, Ζίνι.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κατσικογιάννης από την Ήπειρο με βοηθούς του τους Tοροσιάδη και Νταβέλα από την Μακεδονία και τέταρτο διαιτητή τον Πουλικίδη από τη Δράμα., ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Φωτιάς από την Πέλλα με βοηθό του τον Σάββα από τις Σέρρες.