Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Με συνταγή Άρη απέναντι στον Λεβαδειακό

Χωρίς αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί ο ΟΦΗ στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για την 5η αγωνιστική της Super League. 

Ο Τρ. Δέλλας άλλωστε δεν έχει λόγο να αλλάξει κάτι στο αρχικό σχήμα από την στιγμή που αυτό πήγε πολύ καλά στη νικηφόρα αναμέτρηση με τον Άρη. 

Στο 4-2-3-1 του 48χρονου τεχνικού ο Χριστογεώργος θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, και στην τετράδα της άμυνας δεξιά ο Γκονθάλεθ και αριστερά ο Χατζηθεοδωρίδης με τους Μπρεσάν και Λαμπρόπουλο στα στόπερ. Τα δύο αμυντικά χαφ αναμένεται να είναι και πάλι ο Μπαϊνοβιτς μαζί με τον Αποστολάκη αν και πιθανότητες να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα έχει και ο Μπάκιτς που πάντως δεν βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Σε ρόλο επιτελικού μέσου θα παίξει ο Φούντας που θα έχει στα πλάγια του δεξιά τον Σενγκέλια και αριστερά τον Νους ενώ ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ ο Γιούνγκ θα παραμείνει στην κορυφή της επίθεσης παρά την εξαιρετική εμφάνιση του νεοφερμένου Σαλσέδο στη δική του πρεμιέρα κόντρα στον Άρη όπου χρειάστηκε μόλις 9 λεπτά για να σκοράρει.