Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Super League: Mεγάλη νίκη για τον Άρη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2-1)

Μία μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Άρης, ο οποίος επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού, ο οποίος προβλημάτισε ξανά. Ο Μάνου Γκαρθία άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό, ενώ ο Μορόν διπλασίασε τα τέρματά της ομάδας του στο 41′. Μείωσε ο Ελ Κααμπί στο 90+6′.

Ο Άρης πανηγύρισε μεγάλη νίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Ολυμπιακός προβλημάτισε ξανά. Οι κίτρινοι επικράτησαν 2-1 των ερυθρόλευκων για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League, φτάνοντας τους οκτώ βαθμούς, με τους Πειραιώτες να μένουν στους δέκα πόντους και να πέφτουν από την κορυφή.

Ο Μάνου Γκαρθία άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, ενώ ο Λορέν Μορόν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στο 41ο λεπτό. Οι ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν εγκαίρως και να ξαναμπούν στο παιχνίδι, με την άμυνα του Άρη να χάνει ελάχιστες φορές την συγκέντρωσή της. Στο 90+6′ ο Ελ Κααμπί μείωσε, αλλά δεν υπήρχε το χρονικό περιθώριο.

Ο Ολυμπιακός τώρα στρέφεται στο ματς κόντρα στη Λιόν για το Europa League (26/9, 22:00), ενώ την 6η αγωνιστική κοντράρεται με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκης (29/9, 19:00). Ο Άρης από την πλευρά του φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης (29/9, 20:30).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μάγιο, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Βέλεθ, Μόντσου, Ντιάντι (76′ Σαβέριο), Σιφουέντες (90′ Εμβοντό), Μ. Γκαρθία (76′ Νταρίντα), Σίστο, Μορόν (86′ Σαμόρα)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη (77′ Μπιανκόν), Κάρμο, Ορτέγκα, Ν. Γκαρθία (46′ Ολιβέιρα), Έσε, Μαρτίνς (77′ Κοστίνια), Τσικίνιο (69′ Γιάρεμτσουκ), Βέλντε (46′ Γουίλιαν), Ελ Κααμπί.

Πηγή: sport24.gr