Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα “έσπασαν” και έμειναν στο… μηδέν Ανθεστίων και Μοχός!

Ανθεστίων και Μοχός δεν βρήκαν γκολ στα 90 και πλέον λεπτά που αγωνίστηκαν, μένοντας στο 0-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα κατέκτησε ο Μοχός, με τον Ανθεστίωνα να τους κάνει δύο, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στη Μινωική.

Ένα ματς που σίγουρα δεν άξιζε να λήξει χωρίς σκορ, αφού κάθε ομάδα είχε τις δικές της ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ και μάλιστα ουκ ολίγες φορές,

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν σπουδαίες ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύτηκαν για να ανοίξουν το σκορ.

Στο 20′ ο Σούρσος δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την καλή τελική πάσα του Ζαφείρη, ενώ οι ίδιοι πρωταγωνιστές απώλεσαν νέα ευκαιρία να δώσουν προβάδισμα στην ομάδα του στο 30′.

Σε εκείνο το διάστημα ο Ανθεστίων είχε απειλήσει με τους Μπέη και τον Σαϊτάκη ενώ στο 40′ ο Μυλόβας αστόχησε από θέση τετ-α-τετ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εξ’ ολοκλήρου για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους, χωρίς ωστόσο να έχουν ουσία στην τελική τους προσπάθεια.

Σαϊτάκης, Τριαματάκης, Στρατάκης δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Ζαφείρη, ενώ στο 70′ ο Ανθεστίων είχε ανεπανάληπτη και μάλιστα διπλή ευκαιρία, με τον Χότζα να βρίσκει το δοκάρι σε δύο προσπάθειες. Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι τέλους, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Ανθεστιωνας: Χρονάκης, Νοικοκυράκης, Γιούγκα, Χοτζα Ρ, Βαρδής, Στρατάκης, Μπέης, Σαϊτάκης, Τριαματάκης, Χριστοδουλάκης.,Φωτόπουλος

Μοχός (Αντώνης Λεκάκης): Ζαφείρης, Τσιμινικάκης Σ., Ραπανάκης, Παγώνης, Βαρδάκης, Διαμαντάκης, Σκουτέλης, Σούρσος, Μυλόβας, Χιώτης, Ζαφείρης