Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θρίαμβος του ΑΟΤ στο Ατσαλένιο, 1-4 τον ΠΟΑ!

Με θριαμβευτικό τρόπο έφυγε ο ΑΟΤ από το Ατσαλένιο, επικρατώντας του ΠΟΑ με 1-4 στην πρεμιέρα του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Νίκου Σούτζη ούσα σούπερ αποτελεσματική, έκανε γκολ τις φάσεις που της παρουσιάστηκαν στο παιχνίδι και παρότι έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κουρουθιανάκη, καθάρισε την υπόθεση νίκη με δύο γκολ του νεοεισελθόντα Νικολακάκη, ο οποίος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του στο Ατσαλένιο.

Ο ΑΟΤ στην πρώτη του ευκαιρία κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Κουρουθιανάκη να εκτελεί φάουλ από δεξιά και τον Πέτρου που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας να γράφει το 0-1 με κοντινή προβολή.

Στο 10′ ο ΠΟΑ προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, όμως ο Χρήστου αντιμετώπισε σωστά το σουτ από πλάγια θέση του Καρανδινού.

H ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου έψαξε εναγωνίως το γκολ της ισοφάρισης, μπαίνοντας στα μισά του πρώτου ημιχρόνου.

Αρχικά στο 25′ ο Μπουτσάκης έψαξε το γκολ από μακρινή απόσταση, με τον Χρήστου να έχει απάντηση, ενώ στο 28′ ο Ροβίθης έστρωσε στον Νύκταρη με κεφαλιά, όμως το σουτ του τελευταίου από το ύψος της περιοχής κατέληξε άουτ. Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΑ στο 29′ με τον Γιακουμάκη να σουτάρει άστοχα και το 0-1 να παραμένει.

Η σωρεία χαμένων ευκαιριών δεν είχε τέλος για τον ΠΟΑ, ο οποίος σπαταλούσε την μία ευκαιρία μετά την άλλη. Στο 33′ ο Ικεότσα σούταρε με τον Χρήστου να μπλοκάρει, ενώ στο 34′ ο Ροβίθης πάτησε περιοχή και από το σημείο του πέναλτι σούταρε στέλνοντας τη μπάλα άουτ, στην τελευταία άξιας λόγου φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Η πίεση του ΠΟΑ στα καρέ του ΑΟΤ, συνεχίστηκε με την έναρξη της επανάληψης, με τον Γιαλούση να αστοχεί με κεφαλιά στο 51′ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νύκταρη.

O ΠΟΑ έχανε τις ευκαιρίες και κάπως έτσι ίσχυσε ο νόμος του ποδοσφαίρου, αφού ο ΑΟΤ με πανέμορφο γκολ του Πέτρου έγραψε το 0-2 με ψηλοκρεμαστό πλασέ στο 61′.

Στο 65′ ήρθε η αντίδραση από πλευράς ΠΟΑ,  με τον Ροβίθη να κερδίζει το πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χρήστου και τον Γιακουμάκη να μειώνει σε 1-2 από τα 11 βήματα.

Λίγα λεπτά αργότερα και στο 75′ ήρθε η αριθμητική ανισορροπία στο παιχνίδι με τον Κουρουθιανάκη να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον ΑΟΤ με 10 παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα.

Στο 85′ χρειάστηκε η τεράστια απόκρουση του Χρήστου για να κρατήσει το προβάδισμα της ομάδας του, λέγοντας “όχι” σε ωραίο σουτ του Βοργιά.

Στο 90′ και ενώ ο ΠΟΑ πίεζε για την ισοφάριση ο Νικολακάκης με μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα του Αμπατζή για το 1-3.

Το πάρτι του ΑΟΤ στην πρεμιέρα δεν τελείωσε εκεί αφού ο Νικολακάκης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το τελικό 1-4 στις καθυστερήσεις του αγώνα.

ΠΟΑ (Κώστας Φραντζέσκος): Αμπατζής, Καρανδινός (61′ Αυγουστάκης), Ζέλιος, Δαμιανάκης, Γιαλούσης, Ικεότσα, Νύκταρης, Μπουτσάκης (61′ Βοργιάς), Ροβίθης, Βρεττός, Γιακουμάκης

ΑΟΤ (Νίκος Σουτζής): Χρήστου, Χότζα, Κουρουθιανάκης, Μεϊρέλες, Πέτρου, Παπανδρέου, Καλογεράκης, Γρηγοράκης, Λούσι