Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιούχτας από «ατσάλι» έκανε την ολική ανατροπή κόντρα στον Ρεθυμνιακό!

Ο Γιούχτας βρήκε τα ψυχικά αποθέματα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κάνοντας την ολική ανατροπή κόντρα στον Ρεθυμνιακό, τον οποίο και κέρδισε με 2-1 στις Αρχάνες.
Η ομάδα του Μανώλη Σουτζή με ατομικό λάθος βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως με γκολ των Παυλίδη και Σουρνάκη που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή, κατέβαλε την αντίσταση της ομάδας του Ρεθύμνου στην πρεμιέρα του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Στο 8′ ο Παυλίδης πάτησε περιοχή, όμως ο Κελαϊδής με την εύστοχη έξοδο του κατάφερε να κρατήσει μακριά από την εστία του τον φορ τον Γιούχτα.
 Λίγο αργότερα, στο 12ο λεπτό ο Μακατουνάκης δεν είχε πρόβλημα να αποκρούσει το σουτ του Κωστάκη που δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση του αγώνα, το σουτ του Παπαδομιχελάκη έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 22′ ο Βουϊδάσκης σούταρε, με τον  Κελαϊδή να αποκρούει ασθενώς και στην επαναφορά ο Παυλίδης θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως σύμφωνα με τον επόπτη ήταν σε αντικανονική θέση οφ-σαιντ, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει.
O Γιούχτας σκόραρε το γκολ δεν μέτρησε, σε αντίθεση με τον Ρεθυμνιακό… Στο 27′ μεγάλη μπαλιά στα καρέ του Γιούχτα, ο Μακατουνάκης δεν υπολόγισε σωστά της πορεία της μπάλας, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Μέτα που την πήρε στην κατοχή του και την έστειλε στο βάθος της εστίας για το 0-1 των Ρεθυμνιωτών.
Με το σκορ στο 0-1 οδηγήθηκαν και οι δύο ομάδες για την ανάπαυλα, με τον Μανώλη Σουτζή με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ν’ ανακατέβει την τράπουλα προκειμένου η ομάδα του να φτάσει στην ανατροπή.
Η πρώτη φάση της επανάληψης άνηκε στον Ρεθυμνιακός, με τον Γαβαλά να τεστάρει τον Μακατουνάκη που μπλοκάρε σταθερά στο 46′.
Στο 47′ ο Γιούχτας σκόραρε και πάλι, όμως το γκολ ακυρώθηκε ξανά με υπόδειξη οφσάιντ. Ωραία κάθετη για τον Παυλίδη, βρέθηκε αφύλακτος στην περιοχή και έκοψε για τον Πακιουφάκη που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όντας όμως εκτεθειμένος σύμφωνα με τον επόπτη.
Στο 67′ ο Γιούχτας που είχε ανεβάσει την πίεση του προκειμένου να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, είχε σπουδαία ευκαιρία να το κατορθώσει με τον Κελαϊδή να διώχνει το γυριστό σουτ του Παυλίδη.
Στο 71′ όμως ο Παυλίδης πήρε το αίμα του πίσω, αφού μετά από την σέντρα του Πακιουφάκη κατέβασε τη μπάλα και με ωραίο τελείωμα έφερε το ματς στα ίσια για το 1-1.
Ο Γιούχτας κατάφερε μπαίνοντας στην τελική ευθεία το ματς, να κάνει την ολική ανατροπή. Στο 88′ ο Πακιουφάκης αρχικά μετά από κούρσα έστειλε τη μπάλα πάνω στον Κελαϊδή, σε αντίθεση με τον Σουρνάκη που έκανε το 2-1 με ωραίο πλασέ, για να δώσει ένα σπουδαίο τρίποντο στους Αρχανιώτες.
Γιούχτας (Μανώλης Σουτζής): Μακατουνάκης, Γελαδάρης, Φαζός, Παπαδομιχελάκης, Πατινιώτης, Κοντογιάννης, Βουιδάσκης (Πακιουφάκης 46’) Φουκαράκης, Μπουρσέλης (Δασκαλάκης 73’) Γαϊτανίδης (Σουρνάκης 46’) Παυλίδης
Ρεθυμνιακός (Τσουπάκης): Κελαϊδής, Τουρνάκης, Λαμπίρης, Πολύζος, Κώτσιος, Χαλκιαδάκης, Γαβαλάς (Μαρής 75’) Κωστάκης (Τζωρτζινάκης 58’) Σωπασής (Ντότις 58’) Μπάρο (Μεργιεμόγλου 75’) Μέτα (Κλειδής 85’)