Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Μάρκο πάρτο αλλιώς….

Πολλοί ήταν οι παίκτες του ΟΦΗ που κινήθηκαν σε χαμηλές πτήσεις στο χθεσινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό αλλά ο χειρότερος όλων ήταν ο Μάρκο Μπάκιτς. 

Ο Μαυροβούνιος μέσος δεν θυμίζει σε τίποτα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος τον παίκτη ηγέτη του ΟΦΗ στη μεσαία γραμμή στα ματς που έχει αγωνιστεί και αυτό είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα του Τρ. Δέλλα. 

Ο Γκαγιέγος αποχώρησε και δεν αντικαταστάθηκε αφού ο Δέλλας αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στο νεαρό Κουτεντάκη από το να αποκτηθεί ένας ξένος αμφιβόλου ποιότητας αλλά ο Μπάκιτς με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του δείχνει σαν να είναι το μυαλό του κάπου αλλού και να μην έχει όρεξη για να παίξει ποδόσφαιρο. 

Ο ΟΦΗ βοήθησε τον Μπάκιτς όταν ήρθε από το χαμηλής δυναμικότητας πρωτάθλημα του Μαυροβουνίου να ξανασυστηθεί ποδοσφαιρικά να επανακτήσει τη θέση του στην Εθνική ομάδα της χώρας του αλλά από την προετοιμασία ακόμα φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά με τον 29χρονο μέσο. 

Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν πήρε κάποια μεταγραφή το καλοκαίρι (θυμίζω ότι το όνομα του γράφτηκε για την Ομόνοια της Κύπρου όπου προπονητής είναι ο Νταμπράουσκας) αλλά θα πρέπει να καταλάβει ότι ουδείς έχει εξασφαλισμένη θέση στην ενδεκάδα του ΟΦΗ και ο Δέλλας δεν θα διστάσει να βάλει στον πάγκο τον προκλητικά αδιάφορο Μπάκιτς που ουδείς αμφισβητεί την ποιότητα του αλλά αυτή θα πρέπει να την δείξει και εντός αγωνιστικού χώρου. 

Σε διαφορετική περίπτωση όσο είναι ανοικτή η μεταγραφική περίοδος του Σεπτεμβρίου για τους ελεύθερους παίκτες ίσως ο ΟΦΗ θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά το γεγονός να προσθέσει στο ρόστερ του ένα ποδοσφαιριστή που θα παίζει κυρίως στη θέση 8 αλλά και στη θέση 10 όπου το κενό που υπάρχει για ένα καλό παρτενέρ του Μπαίνοβιτς είναι κάτι παραπάνω από εμφανές στα πρώτα ματς της σεζόν.