Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Με Ναούμοφ και Σίλβα η αποστολή Κυπέλλου για το ματς με τον Παναιτωλικό

Με τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα τον Βούλγαρο τερματοφύλακα Ναούμοφ και τον Μεξικανό στόπερ Σίλβα να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την Τρίτη το απόγευμα την προετοιμασία εξπρές για το αυριανό παιχνίδι για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναιτωλικό στο Γεντί Κουλέ στις 7μ.μ. 

Ο Τρ. Δέλλας δεν επεφύλαξε κάποιες εκπλήξεις στην αποστολή που αποτελείται από 22 παίκτες ενώ όπως αναμενόταν πήρε σε αυτήν και τους Ναούμοφ και Σίλβα και αυτό που απομένει να δούμε είναι αν θα βρίσκονται αρχικά στην τελική 20αδα και αν θα πάρουν κάποιος εκ των δύο η και οι δύο χρόνο συμμετοχής στην αυριανή αναμέτρηση. 

Αναλυτικά οι 22 παίκτες που έχει επιλέξει ο Τρ. Δέλλας για το ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό είναι οι: Χριστογεώργος, Ναούμοφ, Μαρινάκης, Γκονθάλεθ, Αμπάντα, Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Μπρεσάν, Σίλβα, Μπαϊνοβιτς, Καραχάλιος, Μπάκιτς, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Σενγκέλια, Ριέρα, Νους, Θεοδοσουλάκης, Σαλσέδο, Φούντας, Γιούνγκ. 

Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας, Χουάν Νέιρα ο οποίος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και οι Μπάουμαν, Σωτηρίου, Καλαφάτης, Φανουράκης, Φαϊτάκης, Κ. Χνάρης, Σημαντηράκης, Αδαμάκης.