Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ήττα με διαιτητικά παράπονα για τον Ηρόδοτο από τον Απόλλωνα Σμύρνης (0-1)

Την δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα της Super League 2 γνώρισε στο γήπεδο του Γάλλου την Κυριακή ο Ηρόδοτος χάνοντας με 0-1 από τον Απόλλωνα Σμύρνης στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Super League 2  σε ένα ματς που οι άνθρωποι της Αλικαρνασσού εξέφρασαν με επίσημη μορφή την διαμαρτυρία τους για την διαιτησία του αγώνα . 

Χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Πότης Τσιριμπής στην ανακοίνωση του Ηροδότου αναφέρει: «Διαιτησίες όπως η σημερινή δεν θα έπρεπε να συμβούν ποτέ ξανά σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Θα αποστείλουμε το βίντεο ολοκλήρου του αγώνα στα αρμόδια όργανα και ανυπομονούμε να ενημερωθούμε για τη βαθμολογία των συγκεκριμένων διαιτητών.»

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 19΄όταν ο Σίγκνιεβιτς έστρωσε με το κεφάλι στον Μωραίτη και αυτός με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-1 .

Ο Απόλλων Σμύρνης στη συνέχεια άγγιξε το 0-2 στο 25΄αλλά η κεφαλιά του Φατιόν σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κρόστα, με τον Ηρόδοτο να φτάνει κοντά στην ισοφάριση στο 27΄αλλά τον Κότσαρη να αποκρούει το σουτ του Φράγκου .

Στο 28΄ο Ηρόδοτος διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Χαλκιαδάκη μέσα στην περιοχή από τον Λουί με τον διαιτητή Δραγάτη να δείχνει παίζεται και να ξεσηκώνει τους ανθρώπους του Ηροδότου .

Ο Ηρόδοτος πίεσε και στο δεύτερο ημίχρονο για την ισοφάριση με σουτ του Φράγκου στο 67΄και στο 69΄ο Απόλλων Σμύρνης έφτασε κοντά στο 0-2 με τον Μωραϊτη με τον Κρόστα να του λέει όχι, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και στο 96΄για το 0-2 με τον Σίγκνιεβιτς .

Ηρόδοτος: Κρόστα, Κριεζίου, Γρηγορόπουλος, Μακρυδάκης (80΄Φουάσης), Ζιώγας (52′ Ροκάκης), Μασάδο, Σουρνάκης (80΄Πλιάτσικας), Βρεττός (65΄Γκίνη), Χαλκιαδάκης Μ., Φράγκος, Φαλκάο.

Aπόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Λούι, Οντόνε, Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Χαλίμι, Μωραΐτης, Κοροβέσης (31΄Λούσνιγκερ, 72΄Τσαμούρης), Σίγκνεβιτς.