Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ευκαιρία να επανορθώσει για το… κακό που έκανε

Ο Μπενάρντο Κομσίου είχε προκαλέσει… ανεπανόρθωτη ζημιά στον ΠΑΝΟΜ, πετυχαίνοντας δύο γκολ στη νίκη με 5-2 της Χερσονήσου.

Λίγες ώρες απέμειναν για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα σε Χερσόνησο και ΠΑΝΟΜ, με τις δύο ομάδες να θέλουν να πάρουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Από τη μία η Χερσόνησος θέλει το τρίποντο για να επιστρέψει στα θετικά αποτέλεσμα κι από την άλλη ο ΠΑΝΟΜ για να διατηρήσει το απόλυτο που έχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες έχουν διαφοροποιηθεί σε σχέση με πέρυσι σε μεγάλο βαθμό, με έναν παίκτη που έκανε τη διαφορά στην συνάντηση των δύο πριν ένα χρόνο, να έχει μετακομίσει στο αντίπαλο “στρατόπεδο”.

Ο λόγος για τον Μπενάρντο Κομσίου, ο οποίος αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού από την Χερσόνησο στον ΠΑΝΟΜ και ήταν ο ποδοσφαιριστής, από τα πόδια του οποίου προήλθαν τα γκολ της ανατροπής για την ομάδα του Λιμανιού, στη νίκη με 5-2.

Στο χέρι του είναι, στο αυριανό ντέρμπι να επανορθώσει για το… κακό που έκανε στην τωρινή του ομάδα, σκοράροντας εναντίον της ομάδας που τον ανέδειξε.