Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με απουσίες και επιστροφές κόντρα στους Κουνάβους ο ΟΦΑ – Γιαννακίδης: «Να δείξουμε σοβαρότητα και θέληση»

Για την 2η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ ο ΟΦΑ θα φιλοξενηθεί στην έδρα των Κουνάβων στο ντέρμπι των νεοφώτιστων της κατηγορίας. Διαβάστε τι δήλωσε στο Primesport.gr για το παιχνίδι ο προπονητής του ΟΦΑ, Κωνσταντίνος Γιαννακίδης, όπως και τα τελευταία αγωνιστικά νέα από το πράσινο στρατόπεδο

Με προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΑ για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής, εκεί όπου η ομάδα του Αρκαλοχωρίου θα αντιμετωπίσει τους Κουνάβους στις Αγ. Παρασκιές.

Βλαχάκης, Τουτουδάκης και Φουκαράκης θα λείψουν για επαγγελματικούς λόγους, την ώρα που αμφίβολος είναι ο Καλομοίρης.

Στον αντίποδα οι επιστροφές των Λουλάκη και Δαγκωνάκη στην αποστολή, ενώ στη διάθεση του προπονητή του τέθηκε, καθώς εκδόθηκε το δελτίο του, ο Μηλάκης.

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακίδης μιλώντας στο Primesport.gr επεσήμανε τα όσα πρέπει να κάνει η ομάδα του προκειμένου να πανηγυρίσει το 2×2 στο φετινό πρωτάθλημα.

“Αν δείξουμε το απαιτούμενο πάθος, σοβαροτητα και θέληση και έχουμε προσήλωση στο αγωνιστικό μας πλανο για το παιχνίδι θεωρώ ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας που είναι να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε, όπως και σε κάθε παιχνίδι”.