Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τέλος στο απόλυτο του ΠΑΟΚ από τον Ρωμανό – Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στην Ελιά!

Ματσάρα χωρίς νικητή στην Ελιά

Μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες Ρωμανός και ΠΑΟΚ igas ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 χάρις στα γκολ των Κομνηνού Ι. με πέναλτι και Σεραφειμίφη.

Στο πρώτο μέρος είδαμε ένα πολύ επιθετικό Ρωμανό, ο οποίος βρήκε το γκολ από την άσπρη βούλα, ενώ στην επανάληψη και κυρίως από το δεύτερο μισό της και μετά ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές, σκόραρε, είχε δοκάρι για να κάνει την ανατροπή, όμως είδε και τον Κεφάκη να αστοχεί για λίγο στο 90′ για τους γηπεδούχους, ώστε να έπαιρναν εκείνοι την νίκη.

Έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Στην εκκίνηση της αναμέτρησης ο Ρωμανός ήταν η ομάδα που φαινόταν περισσότερο δραστήριο και είχε κάποιες καλές στιγμές με τους Κομνηνό Ι., Μαρκόπουλο και Νοδαράκη χωρίς όμως να κάνει την κλασική φάση, ενώ από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ είχε την καλύτερη του στιγμή με τον Τσέρο, ο οποίος έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση εντός περιοχής και έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους ο Ρωμανός έχασε καλή στιγμή με τον Κομνηνό Α. στο 35′, που είδε τον Κασωτάκη να αποκρούει, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ήταν σειρά του ΠΑΟΚ να απειλήσει με το σουτ του Κουράκη που έφυγε άουτ.

Τελικά στο 38′ ο Ρωμανός κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σηφάκη στον Νοδαράκη, και την εκτέλεση ανέλαβε ο Κομνηνός Ι. κάνοντας το 1-0 για την ομάδα της Ελιάς!

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι με το 1-0 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης ο ρυθμός ήταν αισθητά πεσμένος με τον Ρωμανό να διαχειρίζεται το υπέρ του σκορ με την πρώτη μεγάλη φάση να έρχεται για τους γηπεδούχους και πάλι στο 65′ με τον Μπαλάφα να παίρνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ και τον Σταυρακάκη να αποκρούει διατηρώντας τον ΠΑΟΚ στο ματς!

Πέντε λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλη ευκαιρία να απειλήσει, όμως ο Μαυροειδής δεν κατάφερε να σουτάρει από πλεονεκτική θέση μετά από πάσα του Σεραφειμίδη, αλλά ο ΠΑΟΚ αυτό που δεν βρήκε στο 70′, το βρήκε στο 72′ με τον Μανουσάκη να γυρίζει και τον Σεραφειμίδη να κάνει το 1-1 με κοντινή προβολή από την μικρή περιοχή!

Στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ έψαξε την ανατροπή και έχασε μοναδική ευκαιρία μετά από νέο γύρισμα του Μανουσάκη στον Σεραφειμίδη, ο οποίος στο δεύτερο δοκάρι σημάδεψε το κάθετο δοκάρι της εστίας του Κασωτάκη!

Τα τελευταία λεπτά είχαν ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον ΠΑΟΚ καθώς η ομάδα του Κρουσώνα έψαξε έντονα την ανατροπή έχοντας το μομέντουμ υπέρ της!

Η ομάδα του Ρωμανού όμως πήγε να πάρει το ματς με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κεφάκη από πλεονεκτική θέση να περνάει ελάχιστα άουτ στο 90′!

Συνθέσεις:

Ρωμανός: Κασωτάκης, Ζερβός, Διακάκης, Μπαλάφας, Περγαντής, Μαυρομάτης, Νοδαράκης (71′ Κεφάκης), Σαριδάκης (79′ Παπαδάκης), Κομνηνός Α. (79′ Παχάκης), Μαρκόπουλος, Κομνηνός Ι. (85′ Ανυφαντάκης)

ΠΑΟΚ igas: Σταυρακάκης, Ριζάκης, Σηφάκης, Τσέρος, Σημαιάκης (72′ Παπαδιός), Μανουσάκης, Κουράκης, Σεραφειμίδης, Σταυρακάκης Μ. (64′ Μαυροειδής), Μαγάκης , Ανωγειανάκης