Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ήττα για την Κ19 με πέναλτι στο φινάλε

Ήττα για την Κ19 με πέναλτι στο φινάλε και αριθμητικό μειονέκτημα

Την ήττα με σκορ 2-3 γνώρισε η Κ19 του ΟΦΗ από την αντίστοιχη του Παναιτωλικού στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K19.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 6’, με εύστοχο πλασέ του Χότζα.

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, η ομάδα του ΟΦΗ αντέδρασε άμεσα, χάνοντας σημαντική ευκαιρία στο 13’, με τον Σταυρόπουλο να κάνει διαγώνιο σουτ και τον Παπαζώη να διώχνει σε κόρνερ.

Δυο λεπτά αργότερα ο Σταυρόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 για τον ΟΦΗ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μ. Χνάρη, ενώ στο 25’ ο Αδαμάκης με δυνατό σουτ, έκανε το 2-1, έπειτα από ασίστ του Τακάκη, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα μας.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο β’ ημίχρονο, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 3-1. Ο Σταυρόπουλος βρήκε ωραία τον Συνολάκη, με τον τελευταίο να βγαίνει σε θέση τετ α τετ, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Ο ΟΦΗ  έμεινε με δέκα παίκτες στο 48’, με τον Λαγουδάκη να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 50’ ο Χότζα νίκησε εκ νέου τον Καλαφάτη , ισοφαρίζοντας σε 2-2, ενώ στο 86’ ο Κακιώνης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι χάρισε τη νίκη στον Παναιτωλικό.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Καλαφάτης, Σωμαράκης (74’ Νινιράκης), Μπλίντο, Κ. Χνάρης, Λαγουδάκης, Μ. Χνάρης, Τακάκης, Σταυρόπουλος (80’ Τσελεγγίδης), Αδαμάκης (80’ Ντάγια), Συνολάκης (62’ Κωστέας), Σημαντηράκης.