Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Με την αύρα της πρόκρισης από το Κύπελλο για την δεύτερη σερί νίκη επί του Παναιτωλικού

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του απέναντι στον Παναιτωλικό μέσα σε λίγες ημέρες θα αναζητήσει σήμερα ο ΟΦΗ ο οποίος αντιμετωπίζει στις 5μ.μ (Cosmote Sport 1) στο Γεντί Κουλέ την ομάδα του Αγρινίου αυτή την φορά για την 6η αγωνιστική της Super League. 

Στο πρόσφατο ματς των δύο ομάδων για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, και το ίδιο θα επιδιώξει να κάνει και σήμερα σε ένα εντελώς διαφορετικό ματς βέβαια όπου και οι δύο προπονητές θα ρίξουν τις βασικές μονάδες στις ενδεκάδες που θα παρατάξουν σε αντίθεση με την αναμέτρηση του Κυπέλλου. 

Ο ΟΦΗ δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα για το σημερινό παιχνίδι πέραν του γνωστού τραυματία Νέιρα , με τον Τρ. Δέλλα να παίρνει 22 παίκτες στην αποστολή ανάμεσα σε αυτούς και τον Σίλβα για δεύτερο συνεχόμενο ματς σε αντίθεση με τον Ναούμοφ που έμεινε εκτός αποστολής και στη θέση του μπήκε ο Σωτηρίου. 

Αναλυτικά οι 22 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι οι: Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Γκονθάλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Αμπάντα, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Σίλβα, Καραχάλιος, Μπαϊνοβιτς, Μπάκιτς, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Σενγκέλια , Ριέρα, Νους , Φούντας, Γιούνγκ, Σαλσέδο, Θεοδοσουλάκης. 

Χωρίς Ρόα ο Παναιτωλικός 

Ο Παναιτωλικός από την άλλη θέλει να ρεφάρει την ήττα αποκλεισμό από τον ΟΦΗ στο Κύπελλο παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα στο ματς του πρωταθλήματος. 

Ο Γ. Πετράκης που είχε πάρει 24 ποδοσφαιριστές για τα παιχνίδια Κυπέλλου και πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ρόα που τραυματίστηκε στα πλευρά στο ματς της Τετάρτης , ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Κοντούρη. 

Οι 23 διαθέσιμοι παίκτες για τον Παναιτωλικό στο σημερινό ματς είναι οι: Αγαπάκης, Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Μπακάκης, Τσάβες, Ντίας, Γαλιάτσος, Κοντούρης, Λαχούντ, Λιάβας, Λομόνακο, Λουΐς, Μαϊντέβατς, Μαυρίας, Μλάντεν, Νικολάου, Παντελάκης, Παρδαλός, Πέρες, Σιέλης, Στάγιτς, Στεργιάκης, Τορεχόν.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι όπως και στον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου των δύο ομάδων ο Τσιάρας από την Καβάλα που αυτή τη φορά θα έχει για βοηθούς του τους Tζουβάρα από την Κοζάνη και Δέλλιο από την Πέλλα με τέταρτο διαιτητή τον Ζαμπαλά από την Ήπειρο, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Τζήλος από τη Λάρισα με βοηθό του τον Στεφανή από την Καρδίτσα.