Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Με εντελώς διαφορετική ενδεκάδα στο σημερινό ματς με τον Παναιτωλικό

Ο Τρ. Δέλλας μπορεί στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό να έκανε οκτώ μαζεμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα αλλά περίπου τόσες θα κάνει και στο σημερινό ματς πρωταθλήματος επαναφέροντας στην ενδεκάδα σχεδόν όλους τους βασικούς παίκτες που δεν ξεκίνησαν στην αναμέτρηση της Τετάρτης στο αρχικό σχήμα. 

Στο ματς του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό έπαιξαν για ένα ημίχρονο οι Νους, Σενγκέλια και Μπαϊνοβιτς, ελάχιστα λεπτά οι Χατζηθεοδωρίδης και Γιούνγκ, και καθόλου οι Γκονθάλεθ, Λαμπρόπουλος και Φούντας. 

Και οι 8 είναι υποψήφιοι σήμερα για να πάρουν φανέλα βασικού στο ματς με τον Παναιτωλικό. Στο 4-2-3-1 του Τρ. Δέλλα ο Χριστογεώργος θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και στην τετράδα της άμυνας δεξιά ο Γκονθάλεθ η ο Μαρινάκης που τα πήγε πολύ καλά την Τετάρτη. αριστερά ο Χατζηθεοδωρίδης και στα στόπερ οι Μπρεσάν και Λαμπρόπουλος. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Μπαϊνοβιτς και Μπάκιτς με τον Φούντα σε ρόλο επιτελικού μέσου να πλαισιώνεται δεξιά από τον Σενγκέλια και αριστερά από τον Νους, ενώ στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να επιλεγεί ο Γιούνγκ αντί του Σαλσέδο που πάντως είχε αρκετά καλή παρουσία και στο ματς της Τετάρτης.