Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρώτο τρίποντο με ανατροπή στις καθυστερήσεις για τον Ανθεστίωνα στη Γέργερη

To πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα κατάφερε να πανηγυρίσει ο Ανθεστίων, ο οποίος απέδρασε με ανατροπή από τη Γέργερη κόντρα στον Ρούβα με σκορ 1-2.

Η ομάδα του Άρη Μαυρογιαννάκη χάρη στα τέρματα των Στρατάκη και Γιούνγκα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, έριξε στο “καναβάτσο” τον Ρούβα, ο οποίος με παίκτη λιγότερο είδε να πηγαίνει στράφι το προβάδισμα που πήρε με γκολ του Λυδάκη στο 55ο λεπτό.

Κομβική στιγμή στο ματς, η αποβολή του Νικολαΐδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 62′ με τον Ανθεστίωνα στη συνέχεια να εκμεταλλεύεται στο έπακρον το αριθμητικό πλεονέκτημα, φτάνοντας στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Μετά από ένα ημίχρονο χωρίς πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, ο Λυδάκης στο 55′ πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Χατζηνικολάου σε σουτ του Χριστοφοράκη γράφοντας το 1-0.

Τα πάντα ωστόσο άλλαξαν στο 62′, όπου ο διαιτητής Κυριακόπουλος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Νικολαΐδη και τον Ρούβα να συνεχίζει με 10 για το υπόλοιπο του αγώνα.

Το γεγονός αυτό έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Ανθεστίωνα, ο οποίος με εκτέλεση φάουλ του Στρατάκη έγραψε το 1-1 στο 65′.

Το γκολ της μεγάλης ανατροπής για την ομάδα του Θραψανού ήρθε στις καθυστερήσεις, με τον Μπέη να τροφοδοτεί στον κατάλληλο χρόνο τον Γιούνγκα που νίκησε τον Παπαδάκη για να δώσει ένα τεράστιο τρίποντο, το πρώτο της σεζόν στον Ανθεστίωνα.

Ρούβας: Παπαδάκης, Τζωρτζάκης (57 Ξημεράκης Α ), Ντελία, Τσατσάκης, Φραγκιαδουλάκης, Νικολαΐδης (57 Νικολαϊδης Γ),, Κόκκινος (86 Σειχ ), Ξεκαρδάκης, Λυδάκης (75 Κάτελας), Χριστοφοράκης

Ανθεστίωνας: Χατζηνικολάου, Βαρδής, Γιουγκα, Χοτζα Ρ, Μακρογιαννάκης (50′ Τσιχλάκης)  , Στρατάκης, Μπέης, Νοικοκυράκης, Τριαματάκης (50′ Φωτόπουλος) , Σαιτάκης, Μπερνίκου.