Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τζέφρι Γκονζάλεζ : “Οργανωμένη ομάδα με πειθαρχία ο Εργοτέλης”

Επίσημα εντάχθηκε στην ομάδα μας ο Jeffryn Alexis Orozco Gonzalez. Μετά από αγώνα δρόμου, εκδόθηκε το δελτίου του και έκανε το ντεμπούτο του στο νικηφόρο πέρασμα της ομάδας από τις Μοίρες, με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα και μάλιστα βρήκα και δίχτυα. 

Ο Jeffrin Alexis Orozco Gonzalez έχει αγωνιστεί στην καριέρα του σε δύο ομάδες της Κολομβίας με ενδιάμεσο σταθμό στην Ευρώπη, αγωνιζόμενος σε δύο κλαμπ της Ισπανίας.

Με χρονική σειρά, αγωνίστηκε σε

Deportivo del Valle (2015-2018) Κολομβία

Palencia  και Villalobon (2019-2020) Ισπανία

Siloe FC (2020-2024)  Κολομβία

Ο 24χρονος Κολομβιανός επιθετικός, που προπονείται εδώ και ένα μήνα υπό τις οδηγίες του Μηνά Πίτσου, έκανε τις πρώτες του επίσημες δηλώσεις  του, μετά την πρώτη του συμμετοχή με την κιτρινόμαυρη φανέλα:

“Ο Εργοτέλης είναι μια πολύ καλή ομάδα, πολύ οργανωμένη, με πειθαρχία. Έχω πολύ καλούς συμπαίκτες, που με βοηθάνε να προσαρμοστώ, οι οποίοι είναι και καλοί σαν ποδοσφαιριστές. Οι οπαδοί μας, αγαπάνε πολύ την ομάδα, μας υποστηρίζουν και είναι πάντα μαζί μας όπου παίζουμε, κάτι που μου αρέσει πολύ. Ελπίζω κι εγώ να τους δώσω πολλές χαρές. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ, να ανέβω αγωνιστικά και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια!”