Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα “έσπασαν” και έμειναν στο μηδέν ΑΟΤ και Αστέρας Καισαριανής

O AOT έμεινε στο 0-0 με τον Μικρασιατικό Αστέρα Καισαριανής στο Τυμπάκι, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αμφότεροι, βρέθηκαν κοντά στο γκολ στα 90 λεπτά που αγωνίστηκαν, όμως οι κυριότερες φάσεις τους στο παιχνίδι σταμάτησαν στο δοκάρι, με τον Αστέρα Καισαριανής να έχει δύο στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Απεναντίας, ο ΑΟΤ είχε ένα δοκάρι το οποίο όμως, σημειώθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με τον Πέτρου να επιχειρεί να νικήσει τον Μιχελή με ανάποδο ψαλίδι με τη μπάλα ωστόσο να μην του κάνει το χατίρι, καταλήγοντας στο οριζόντιο στο 78′, σε ένα δεύτερο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Παρ’ όλα αυτά για να κερδίσει τον 4ο βαθμό του στο πρωτάθλημα ο ΑΟΤ, χρειάστηκε μία τεράστια επέμβαση του Χρήστου στις καθυστερήσεις, ο οποίος κράτησε το μηδέν στην εστία του σε τετ-α-τετ με τον Σάκα

Η πρώτη και μάλιστα μεγάλη ευκαιρία άνηκε στους φιλοξενούμενους με τον Παληγιώργου να συγκλίνει από δεξιά προς τον άξονα και να κάνει ένα σουτ το οποίο σταμάτησε στη βάση της αριστερής δοκού του Χρήστου στο 7′.

Στο 14′ η ομάδα του Τσαμόπουλου, “άγγιξε” και πάλι το γκολ, όμως για κακή της τύχη και καλή του ΑΟΤ, η προσπάθεια του Ρέτσο σταμάτησε και εκείνη στο “σίδερο” με το 0-0 να παραμένει.

Στο 19′ ο Σάμιος δοκίμασε το πόδι του λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, ωστόσο ήταν αδύναμο και αποδείχθηκε εύκολη λεία για τον Χρήστου.

Στο 21′ ήρθε η πρώτη ευκαιρία από πλευράς ΑΟΤ, με τον Παπανδρέου να κλέβει την μπάλα στο χώρο του κέντρου, δοκιμάζοντας από μακριά να νικήσει τον Μιχελή, ο οποίος απομάκρυνε με υπερένταση σε κόρνερ.

Λίγο μετά τη μισή ώρα παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 32′ ο Γρηγοριάδης τροφοδότησε με σέντρα από αριστερά τον Σάμιο, με τον φορ του Αστέρα να κάνει την κεφαλιά, βλέποντας τη μπάλα να φεύγει αργά και βασανιστικά δίπλα από το δοκάρι του Χρήστου.

Στην τελευταία άξιας λόγου φάση του πρώτου μέρους, ο Ρέτσο προσπάθησε με το κεφάλι να απειλήσει τον Χρήστου μετά από κόρνερ, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα χωρίς σκορ.

Ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος του αγώνα, με τον Μαγγανά να προσπαθεί με ένα καλό-τεχνικό σουτ να αιφνιδιάσει τον Χρήστου, που είδε τη μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από το δοκάρι του.

Στο 49′ ήταν η σειρά του ΑΟΤ να απειλήσει με τον Πέτρου να παίρνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, με τη μπάλα να φεύγει λίγα μέτρα έξω από την εστία του Μιχελή.

Μεγάλη πτώση ρυθμού στη συνέχεια στο παιχνίδι, με πολλές διακοπές οι οποίες δεν βοήθησαν τις ομάδες να δημιουργήσουν κάτι καλό στην αντίπαλη εστία.

Όλα αυτά μέχρι το 78′, με τον Λούσι να σεντράρει από δεξιά και τον Πέτρου να στοπάρει με το στήθος και να επιχειρεί ένα ανάποδο ψαλίδι το οποίο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Μιχελή.

Παρ’ όλα αυτά για να κερδίσει τον 4ο βαθμό του στο πρωτάθλημα ο ΑΟΤ, χρειάστηκε μία τεράστια επέμβαση του Χρήστου στις καθυστερήσεις, ο οποίος κράτησε το μηδέν στην εστία του σε τετ-α-τετ με τον Σάκα.

Στο 90+3′ ο Νικολακάκης έψαξε με κάποιο τρόπο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με τη μπάλα ωστόσο μετά το σουτ του να φεύγει ψηλά άουτ.

AOT (Σουτζής): Χρήστου, Σαβουϊδάκης, Στεφανάκης, Χότζα, Λούσι, Μεϊρέλες, Κουτάντος (73′ Χαϊντίνι), Γρηγοράκης, Καλογεράς (73′ Νικολακάκης), Παπανδρέου (77′ Αζίζι), Πέτρου (86′ Πέτρου)

Αστέρας Καισαριανής (Τσαμόπουλος): Μιχελής, Χασιώτης, Γρηγοριάδης, Ρέτσο, Παπαγεωργίου, Λάσκαρης, Μαγκανάς, Μπακαούκας, Σάμιος, Μακρυγιάννης, Παληγιώργος