Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επέστρεψε από την… κόλαση και έφυγε με τον βαθμό από το Λίντο ο Ζαρός, 3-3 με τα Δειλινά

Σε ένα εξαιρετικό ματς από πλευράς θεάματος, Δειλινά και Ζαρός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3 στο Λίντο για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδείχθηκε ο Ζαρός, ο οποίος βρέθηκε να χάνει με 3-1 στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού και με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Αλπαντάκη, όμως δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, απέναντι στα Δειλινά που έκαναν την πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα και έμειναν με την «πικρή» γεύση της ισοπαλίας.

Στο 25′ ο Κεφαλούκος έδωσε προβάδισμα στα Δειλινά από το σημείο του πέναλτι, δίνοντας το προβάδισμα για την ομάδα του Γιάννη Κοντάκη, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το ημίχρονο.

Κάτι που γρήγορα άλλαξε με την έναρξη του δευτέρου, όταν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ο Παντελίδης ισοφάρισε σε 1-1 για τον Ζαρό.

Τα Δειλινά ωστόσο είχαν την απάντηση έτοιμη, με τον Γκιουλμιχάλη να την “στέλνει” γράφοντας το 2-1 στο 54′ με σουτ εντός περιοχής.

Με μία ακόμα εκτέλεση, αυτή τη φορά φάουλ ο Κεφαλούκος διεύρυνε το σκορ για τα Δειλινά σε 3-1, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Ζαρός έμεινε με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Αλπαντάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παρόλα αυτά με ψυχωμένη εμφάνιση στα τελευταία λεπτά, η ομάδα του Στέλιου Ανωγειανάκη όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με τον Παντελίδη να σκοράρει και πάλι, μείωσε σε 3-2 στο 75′, για να έρθει ο νεοεισελθών Άρης Ζαχαριουδάκης να γράψει με κεφαλιά το 3-3 το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Στις τελευταίες στιγμές του αγώνα, τα Δειλινά διαμαρτυρήθηκαν για ένα γκολ που δεν μέτρησε, με τον Βαρούχα να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ.

Δειλινά (Γιάννης Κοντάκης): Χατζιδάκης, Στοιχειός (60′ Κοζορώνης), Χριστοδουλάκης (74′ Σαββαΐδης), Σιαπλαούρας, Βρεττος, Σαϊτακης, Βαρούχας, Κεφαλούκος ,Καλαφάτης (60′ Μαθιουλάκης), Κοκοσάλης, Γκιουλμιχάλης (80′ Σακλαμάκης)

Ζαρός (Στέλιος Ανωγειανάκης): Ματέο, Γιατρομανωλάκης 46 (λτ Χαραλαμπάκης), Κοκορέλιας, Αλμπαντάκης Ε, Γ. Μερκούρι, (75′ Ζωγραφάκης), Μπάλας, Λεμονάκης, Φουντουλακης, Παντέλιδης, Σαμόλης (60′ Κ. Μερκούρι), Φραγκεδακης (66′ Ζαχαριουδάκης)