Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανθεστίων: Καταγγελία για επίθεση ποδοσφαιριστών του από αγνώστους κατά την αποχώρηση από τη Γέργερη!

Απίστευτη καταγγελία του Ανθεστίωνα, ο οποίος με επίσημη ανακοίνωση του αναφέρεται σε επεισόδιο προπηλακισμού ποδοσφαιριστών κατά την αποχώρηση τους από την Γέργερη.

Το περιστατικό ωμής βίας όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η ομάδα του Θραψανού συνέβη, λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ρούβα, με αγνώστους να σταματούν μέλη της αποστολής κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο, αναγκάζοντας τους να κατέβουν από το όχημα, στους οποίου επιτέθηκαν φραστικά αλλά και σωματικά, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, οι Θραψανιώτες καθιστούν σαφές, ότι οι διοικούντες και τα μέλη του Ρούβα δεν έχουν καμία σχέση με το περιστατικό, χαρακτηρίζοντας υποδειγματική την φιλοξενία τους στο σημερινό παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού καταδικάζει απερίφραστα το περιστατικό ωμής βίας, που έλαβε χώρα σήμερα μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας μας με τον Ρούβα στο γήπεδο της Γέργερης!
Μέλη της αποστολής της ομάδα μας (τρεις ποδοσφαιριστές και ο γονιός ενός εξ αυτών) έπεσαν θύματα φραστικής και σωματικής επίθεσης, σε απόσταση λίγων μέτρων από το γήπεδο κατά την αποχώρηση τους.
Άγνωστοι που είχαν «κλείσει» το δρόμο, αποτρέποντας τη διέλευση τους, σταμάτησαν το αυτοκίνητο τους, προκάλεσαν υλικές ζημιές στο όχημα και τους χτύπησαν.
Η παρέμβαση κάποιων ποδοσφαιριστών του Ρούβα που έτυχε να περνούν από το σημείο εκείνη τη στιγμή ήταν καταλυτική, καθώς δεν μπορούμε να διανοηθούμε τι θα είχε συμβεί.
Επίσης, άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά από τους διοικούντες του Ρούβα, τους οποίους ευχαριστούμε καθώς βρέθηκαν κοντά στα μέλη της αποστολής μας από την πρώτη στιγμή όταν ενημερώθηκαν.
Άλλωστε, η φιλοξενία τους εντός του αγωνιστικού χώρου ήταν υποδειγματική και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που ακολούθησε!
Τέτοιου είδους περιστατικά πρέπει να εκλείψουν εν έτη 2024, όχι μόνο σε ότι έχει να κάνει με τον αθλητισμό καθώς αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο, αλλά και ως κοινωνικό φαινόμενο.
Ως άνθρωποι του αθλητισμού, αλλά και της κοινωνίας γενικότερα, οφείλουμε όλοι να βάλουμε το λιθαράκι μας προς αυτή την κατεύθυνση!
Η βία δεν έχει καμία θέση στην κοινωνία μας και οφείλουμε όλοι να καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή της!