Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Αλμυρός των… ανατροπών χτύπησε και στις Μοίρες!

Ο Αλμυρός των… ανατροπών χτύπησε και στη Μεσαρά, νικώντας με 1-2 τις Μοίρες για την 4η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Δημήτρη Κόκκινου, με γκολ των Τουγλή και Σωτήρχου κατάφερε να φύγει με τη νίκη από τις Μοίρες, επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 1-2 για την 4η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι Μοίρες κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ με εκτέλεση φάουλ του Ηλιάκη στο 40ο λεπτό, ωστόσο η συνέχεια του αγώνα άνηκε στους Γαζανούς, οι οποίοι με δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά, κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Συγκεκριμένα στο 50′ ο Τουγλής με δική του εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Δροσατάκη για το 1-1, ενώ στο 57′ ο Σωτήρχος πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την φανέλα των “Οράνιε” ολοκλήρωσε με πλασέ την ανατροπή για τον Αλμυρό.

Στη συνέχεια το ματς πήρε μορφή ροντέο με τη φάση να διαδέχεται την άλλη. Οι Μοίρες προσπάθησαν να ισοφαρίσουν σε δύο χρόνους με τον Κεραλάκη, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ ο Αλμυρός είχε την ευκαιρία να “καθαρίσει” με τον Τσαγκαράκη την υπόθεση νίκη, ωστόσο απέτυχε να νικήσει τον Δροσατάκη.

Για να πάρει ωστόσο το μεγάλο τρίποντο στις Μοίρες, ο Αλμυρός χρειάστηκε μία τεράστια απόκρουση του Γαλανάκη στις καθυστερήσεις σε κεφαλιά του Λιτσαρδάκη, πέφτοντας στη δεξιά του γωνία για να διατηρήσει το 1-2 μέχρι τέλους.

Μοίρες (Απόστολος Παπακώστας): Δροσατάκης, Χαλκιαδάκης, Σκαπέρδας (80′ Τραορέ), Λιτσαρδάκης, Καργάκης, Κοσμαδάκης (46′ Zωγραφάκης), Κεραλάκης (80′ Λούκα), Καργάκης Σ. (65′ Φώτης), Βλάχος, Φανουράκης, Ηλιάκης (65′ Εμμανουήλ)

Αλμυρός (Δημήτρης Κόκκινος): Γαλανάκης, Ζερβός (13′ λ.τ Χασουράκης), Τουγλής, Παπουτσιδάκης, Σαρρής, Απλαδάς, Κουτσογιαννάκης, Μιχελακάκης (60′ Βεληβασάκης), Σωτήρχος (60′ Τσαγκαράκης), Παντερής (80′ Χασουράκης Ρ.), Κωστάκης (46′ Κουτάντος)