Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ένας πρώην «πλήγωσε» το Λίντο και έδωσε στην Τύλισο το τρίποντο!

Advertisements

Η Τύλισος ζορίστηκε στο Λίντο, ωστόσο κατάφερε να φύγει με τη νίκη απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, της οποίας επικράτησε με 1-2 για την 3η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ.

Καλύτερο ξεκίνημα στο ματς από αυτό, δεν μπορούσε να φανταστεί η Τύλισος, η οποία στα πρώτα δευτερόλεπτα άνοιξε το σκορ, με τον Μανιούδη να πλασάρει ψύχραιμα τον Μακριδάκη μετά από ασίστ του Μαματζάκη για το 0-1.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Δημήτρη Χωματά άφησε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο Λίντο, που είχε και στην κατοχή του τη μπάλα αλλά και κάποιες ευκαιρίες των Τζιράκη και Μαυρή προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση.

Η πίεση των γηπεδούχων τελικά απέδωσε καρπούς στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 75′, με τον Φρέσκο να δίνει την ασίστ στον Μαυρή, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Μυλωνάκη για το 1-2.

Η αντίδραση της Τυλίσου ωστόσο ήταν άμεση, με την «χρυσή» αλλαγή του Δημήτρη Χωματά, Νίκο Σφακιανάκη να αξιοποιεί την ασίστ του Παπαδάκη για το 1-2 στο 78′ δίνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του και πληγώνοντας παράλληλα την παλιά του.

Λίντο (Κώστας Φιλοξενίδης): Μακριδάκης, Καρακωνσταντάκης, Δεσποτόπουλος (60′ Ζαχαράκης), Παντζαρίδης, Αδαμάκης, Τζιράκης (80′ Ντάγκινης), Παπάζογλου (80′ Καλογεράκης), Κεβάνι (46′ Καρκανάκης), Βαρδάκης, Μαυρής, Φρέσκος (80′ Χατζηδάκης)

Advertisements
Advertisements

Τύλισος (Δημήτρης Χωματάς): Μυλωνάκης, Πλουμής, Παπάζογλου, Παπαδάκης, Μάτσα (78′ Σφακιανάκης), Μανιούδης, Λυγεράκης (73′ Τζανής), Μπουρδάκης (46′ Τριανταφύλλου), Μαματζάκης (46′ Βενιανάκης), Μουντράκης, Παγκαλάκης (46′ Σταματάκης)

Advertisements