Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Θέλει το διπλό στις Σέρρες για να πάει με ηρεμία στη διακοπή

Μετά το κάζο με τον Παναιτωλικό και την πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα ο ΟΦΗ καλείται σήμερα στις 4μ.μ στις Σέρρες να πάρει το τρίποντο στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό για την 7η αγωνιστική της Super League προκειμένου να πάει με καλή βαθμολογική και ψυχολογική κατάσταση στη διακοπή του πρωταθλήματος που ακολουθεί. 

O ΟΦΗ θα βρει απέναντι του μια ομάδα που προέρχεται από ένα σημαντικό διπλό εκτός έδρας επί της Λαμίας που της αναπτέρωσε το ηθικό με τον Χουάν Φεράντο να έχει βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα των Σερρών που αναζητά την πρώτη της εντός έδρας νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα. 

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο Τρ. Δέλλας για το σημερινό παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κουτεντάκη που έχει ίωση , ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Χριστόπουλος που στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν ο ένας εκ των δύο βασικών στόπερ. 

Στην 21μελη αποστολή που πήρε μαζί του στις Σέρρες ο Δέλλας συμπεριλήφθηκε μετά από καιρό και ο Χουάν Νέιρα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του,

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του ΟΦΗ για το σημερινό ματς με τον Πανσερραϊκό είναι οι: Xριστογεώργος, Ναούμοφ, Μαρινάκης., Γκονθάλεθ, Αμπάντα. Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν, Σίλβα, Μπαϊνοβιτς, Καραχάλιος, Μπάκιτς, Αποστολάκης, Νέιρα, Σενγκέλια, Ριέρα, Νους, Θεοδοσουλάκης, Σαλσέδο, Φούντας, Γιούνγκ. 

Με τρεις απουσίες ο Πανσερραϊκός 

Ο Χουάν Φεράντο από την πλευρά του μετράει τρεις σημαντικές απουσίες για το σημερινό παιχνίδι καθώς εκτός αποστολής βρίσκονται ο τιμωρημένος Περούτσι και οι τραυματίες Σαλαζάρ και Καπτούμ. 

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού πήρε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και αυτοί είναι οι:ΓκουγκεσασβίλιΚατσίκας, Μπέργκστρεμ, Ντάβιντσον, Καρασαλίδης, Καραμανώλης, Χαντάκιας, Φαρές, Πεταυράκης, Κουτσογούλας, Δεληγιαννίδης, Ουαγκέ, Στάϊκος, Λιάσος, Ζελέν, Τομάς, Ντέλετιτς, Τέρζιτς, Χατζηστραβός, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Παπαδόπουλος από την Μακεδονία με βοηθούς του τους Διαμαντή από την Ήπειρο και Σπυρόπουλο από την Ανατολική Αττική ενώ τέταρτος θα είναι ο Κατοίκος από την Αθήνα, με τον Τσακαλίδη από την Χαλκιδική να είναι στο VAR και βοηθό του τον Τσιμεντερίδη από την Κοζάνη.