Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Super League 1: Ξεχωρίζει το ντέρμπι των αιωνίων στο σημερινό πρόγραμμα

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 7η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League 1. 

Το ματς που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα είναι το ντέρμπι των αιωνίων ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό που θα γίνει στο ΟΑΚΑ με τις δύο ομάδες να προέρχονται και από Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα με τους “πράσινους” να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στη League Phase του Conference League απέναντι στη Μπόρατς και τον Ολυμπιακό να συντρίβει στο Καραϊσκάκη τη Μπράγκα με 3-0. 

Στα άλλα τρία παιχνίδια της ημέρας η αυλαία θα ανοίξει στις 4μ.μ στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό του Χουάν Φεράντο να αναζητά την πρώτη του εντός έδρας νίκη για να ξεκολλήσει και άλλο από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας , και τον ΟΦΗ να ψάχνει και αυτός το τρίποντο για να ρεφάρει από τη μια την εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό και να παραμείνει στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. 

Στη συνέχεια στις 5 η Athens Καλλιθέα αντιμετωπίζει στη Λεωφόρο τον Aστέρα Aktor του Κλοντ Μακελελέ που ψάχνει την πρώτη του νίκη σαν προπονητής στην Ελλάδα με τους Αρκάδες μέχρι στιγμής να μην δικαιώνουν τις προσδοκίες. 

Στις 8.30 μ.μ ο σκληροτράχηλος Λεβαδειακός του Ν. Παπαδόπουλου αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΠΑΟΚ που προέρχεται από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με τις εντός έδρας ήττες από τον Άρη στο πρωτάθλημα και από την Στεάουα στο Europa League. 

Aναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές για τα ματς της Κυριακής στη Super League 1: 

16:00 Πανσερραϊκός – ΟΦΗ: Παπαδόπουλος, Διαμαντης, Σπυρόπουλος, 4ος Κατοίκος, VAR Τσακαλίδης
17:00 Athens Kallithea – Asteras AKTOR: Φωτιάς, Μεϊντάνας, Νταβέλας, 4ος Κουκούλας, VAR Τσαγκαράκης
19:00 Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ: Βεργέτης, Νικολακάκης, Πετρόπουλος, 4ος Ματσούκας, VAR Ευαγγέλου
20:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ζίμπερτ, Ζάιντελ, Φόλτιν, 4ος Τσιάρας, VAR Κόρτους, Παρατηρητής Λανουά