Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η προϊστορία στο Πανσερραϊκός- ΟΦΗ

Ο Πανσερραϊκός υποδέχθηκε τον ΟΦΗ δύο φορές για την περσινή περίοδο, όπου επικράτησε με 2-1 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στα Stoiximan Playouts αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Στην αναμέτρηση που έγινε στην Κρήτη, ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη με 4-0.

Η ομάδα της Κρήτης διατηρεί πολύ καλή παράδοση με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, αφού στις 18 συνολικά συναντήσεις που έχουν γίνει μεταξύ τους με γηπεδούχο την ομάδα των Σερρών, έχει 6 νίκες και 7ισοπαλίες, ενώ ο Πανσερραϊκός κατάφερε να επικρατήσει σε πέντε ματς.

Στα τελευταία 20 ματς μεταξύ τους ανεξάρτητα έδρας και διοργάνωσης ο ΟΦΗ έχει 12 νίκες, ο Πανσερραϊκός τρεις και πέντε παιχνίδια τους έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα.

Το πιο συχνό αποτέλεσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι η ισοπαλία με 1-1 που έχει σημειωθεί σε τέσσερα από τα παιχνίδια τους, ενώ ακολουθεί η νίκη με 1-0 του ΟΦΗ. Οι πέντε νίκες του Πανσερραϊκού έχουν σημειωθεί με τρία διαφορετικά σκορ, οι δύο με 1-0 και 2-1, ενώ υπάρχει μια με 3-1.

Είναι η τέταρτη διαδοχική χρονιά που για τον Α’ Γύρο είναι γηπεδούχος ο Πανσερραϊκός στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην Α’ Εθνική/Super League και υπάρχουν δύο νίκες της ομάδας των Σερρών και μια ισοπαλία. Αυτοί οι αγώνες απλώνονται σε διάστημα 33 χρόνων.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΟΦΗ

18 ΑΓΩΝΕΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

7 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

6 ΝΙΚΕΣ ΟΦΗ

ΓΚΟΛ: 20-21