Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρώτο τρίποντο για Ρωμανό – Πέρασε με “τριάρα” από το Θραψανό!

Ήταν αποτελεσματικός και πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς ο Ρωμανός

Την πρώτη νίκη της σεζόν πανηγύρισε στην 4η αγωνιστική ο Ρωμανός, ο οποίος πέρασε από την έδρα του Ανθεστίωνα με σκορ 0-3 σε ένα παιχνίδι όπου η αποτελεσματικότητα του το έκανε εύκολο παρ’ ότι αναμενόταν να έχει αρκετές δυσκολίες κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο ,όπως είναι ο Ανθεστίωνας.

Ο Ρωμανός μπήκε δυνατά στο ματς και σκόραρε μόλις στο 3′ με τον Μαρκόπουλο!

Στην συνέχεια του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο ακόμη καλές στιγμές με τον Κομνηνό Ι. και τον Μαρκόπουλο, ενώ ο Ανθεστίωνας κυκλοφορούσε ωραία την μπάλα αλλά δεν έφτασε σε κάποια μεγάλη φάση.

Έτσι αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου καθώς δεν άλλαξε κάτι όσο αφορά το σκορ με το 0-1 να είναι το σκορ στην ανάπαυλα.

Η ομάδα της Ελιάς μπήκε το ίδιο δυνατά και στην επανάληψη και έκανε δύο τα τέρματα της με τον Νοδαράκη στο 48′ με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή και από πλάγια θέση.

Το τελικό 0-3 για τον Ρωμανό έκανε στο 68′ ο Παχάκης, ενώ ο Κεφάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία λίγο πριν το τέλος για το 0-4.

Συνθέσεις:

Ανθεστίων (Άρης Μαυρογιαννάκης): Χατζηνικολάου, Γκιούγκα (80′ Μαυρογιαννάκης), Χότζα, Νοικοκυράκης (60′ Τρουλάκης), Βαρδής (80′ Ανεζίνης), Στρατάκης, Τσαρτσίου (46′ Κωνσταντόπουλος), Μπέης, Σαϊτάκης, Τριαματάκης (60′ Τσιχλάκης), Μπερνίκου

Ρωμανός (Κώστας Ταβλαδωράκης): Κασσωτάκης, Περγαντής, Μπαλάφας (80′ Κεφάκης), Κομνηνός Α. (72′ Ζερβός), Κομνηνός Ι., Μαρκόπουλος, Ανυφαντάκης, Παχάκης, Σαριδάκης (60′ Γρηγορούδης), Νοδαράκης (60′ Διακάκης), Κάββαλος