Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο ψυχωμένος ΠΑΟΚ igas έκανε ανατροπή στην ανατροπή και υποχρέωσε την ΑΕΚ στην πρώτη της ήττα!

Ο ΠΑΟΚ igas ήταν ο νικητής του ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ, επικρατώντας με απίστευτη ανατροπή της ΑΕ Κατσαμπά με σκορ 3-2.

Σπουδαία ανατροπή στην ανατροπή από τους παίκτες του Βασίλη Πλεσίτη, με τον Μαρίνο Σεραφειμίδη να σκοράρει τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του, πετυχαίνοντας το νικητήριο με εκτέλεση πέναλτι.

Εξαιρετική εμφάνιση και από την ΑΕΚ, η οποία υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα και διαμαρτύρεται έντονα για τους καταλογισμούς των δύο πέναλτι των Κρουσανιωτών από τον διαιτητή Ζαφείρη.

Καλύτερα μπήκε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, με έναν πρώην «ασπρόμαυρο» τον Νίκο Μεταξάκη να έχει δύο ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ πριν το 10λεπτο, αλλά να μην σημαδεύει σωστά.

Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια ανέβασε μέτρα στο γήπεδο, καταφέρνοντας με την πίεση που άσκησε στα καρέ της ΑΕΚ να κερδίσει πεναλτι σε μαρκάρισμα του Ραπτάκη πάνω στον Σεραφειμίδη.

Ο ίδιος ο Σεραφειμίδης ανέλαβε να εκτελέσει στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Μουτζούρη στο 20′.

Στο 22′ οι γηπεδούχοι έφτασαν μία… ανάσα από την επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος, όταν ο Ανωγειανάκης πίεσε τον Μουτζούρη και εκείνος λίγο ήθελε να κάνει ένα ολέθριο λάθος, αλλά για καλή του τύχη πρόλαβε τη μπάλα, πριν περάσει εκείνη τη γραμμή του τέρματος, σύμφωνα με τον Ζαφείρη που υπέδειξε να συνεχιστεί το ματς, παρά τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Aφού δεν έγινε το 2-0, έγινε το 1-1 στον Κρουσώνα, με τον συνήθη ύποπτο, Άγγελο Καστελλιανάκη να αξιοποιεί την εξαιρετική ασίστ του Μαυράκη, εκτελώντας τον Σταυρακάκη για να φέρει το ματς ξανά στα ίσια.

Η ομάδα του Πλεσίτη προσπάθησε άμεσα ν’ ανακτήσει το προβάδισμα, αλλά τόσο ο Σεραφειμίδης που νικήθηκε από τον Μουτζούρη, όσο και ο Μανουσάκης που είδε το ευθύβολο σουτ του να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι, δεν βρήκαν στόχο.

Στο 41′ προσπάθησε και ο Κουράκης να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο Μουτζούρης ήταν στη σωστή θέση και απομάκρυνε τον κίνδυνο, με το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Σέντρα στην επανάληψη, με τον Τσέρο στο 47′ να παίρνει τη μπουκιά από το στόμα στον Μεταξάκη ο οποίος προσπάθησε να εκτελέσει, με την προβολή του νεαρού αμυντικού του ΠΑΟΚ να είναι σωτήρια.

Στο 58′ ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Μαυροειδή από τον Μάρα, με τον Ζαφείρη ωστόσο να θεωρεί ότι ο παίκτης των Κρουσανιωτών έκανε φάουλ στην εν λόγω φάση.

Στο 68′ ήρθε η πρώτη αλλαγή σκηνικού στο παιχνίδι, με τον Μπάμπη να αιφνιδιάζει με μία απίστευτη εκτέλεση φάουλ τον Σταυρακάκη, που δεν υπολόγισε σωστά την τροχιά που πήρε η μπάλα.

Ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν τα παράτησε, με τον Βασιλάκη ισοφάρισε σε 2-2 μετά από ασίστ – έτοιμο γκολ του Κουράκη στο 80′ και στο 84′ κατάφερε να κάνει τη δική του ανατροπή στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ο Ραπτάκης σύμφωνα με τον Ζαφείρη ανέτρεψε τον Κουράκη, γεγονός για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα παίκτες και πάγκος της ΑΕΚ, με τον Σεραφειμίδη στιγμές αργότερα να πετυχαίνει το 3-2 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών από το κοινό του Κρουσώνα.

ΠΑΟΚ igas (Βασίλης Πλεσίτης): Σταυρακάκης, Ριζάκης, Μαγάκης, Κουράκης, Ανωγειανάκης (88′ Τσικανδυλάκης), Μανουσάκης, Σταυρακάκης (70′ Βασιλάκης), Σηφάκης, Τσέρος, Μαυροειδής (64′ Σημαιάκης), Σεραφειμίδης

ΑΕ Κατσαμπά (Άγγελος Κασσωτάκης): Μουτζούρης, Μάρα, Βασιλάκης, Ραπτάκης, Μουρτζάκης, Φρρόκου (70′ Πακιουφάκης), Καστελλιανάκης, Κατσαβούνης (83′ Ξυλούρης), Μαυράκης (69′ Μπετεινάκης), Μεταξάκης, Μπάμπης