Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mατ. Μπρεσάν: “Πρέπει να βρούμε ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης”

Στην ισορροπία που πρέπει να βρει ο ΟΦΗ ανάμεσα στην άμυνα και την επίθεση του στάθηκε ιδιαίτερα ο Ματέους Μπρεσάν στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του νικηφόρου ματς με τον Πανσερραϊκό. 

Παράλληλα υπογράμμισε ότι αφιέρωσε το γκολ που σημείωσε στη γυναίκα του και την κόρη του, ενώ τόνισε ότι ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και πρέπει τέτοια ματς να βρίσκει τον τρόπο να τα κερδίζει. 

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού του ΟΦΗ στην κάμερα της Nova: 

“Παίξαμε απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, όμως είμαστε μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να βρίσκουμε τον τρόπο για να κερδίζουμε

Είναι σημαντικό το αποτέλεσμα. Κάναμε καλή προσπάθεια επιθετικά, γιατί είναι δύσκολο να σκοράρεις τρια γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδι. Το επόμενο στάδιο είναι να υπάρξει μια ισορροπία και να μην δεχόμαστε πολλά γκολ.

Αν δεν δέχεσαι γκολ, τότε είσαι πιο κοντά στη νίκη. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα για τον ΟΦΗ, αυτή είναι η δουλειά όλων μας και είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Μετά το γκολ, έκανα αφιέρωση στη γυναίκα μου και την κόρη μου”.